Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaaaaaaaaaa21

Jak z nim zyc??

Polecane posty

Gość kaaaaaaaaaa21

Jak wytrzymac z dziecinnym facetem?? Jak nie przejmowac sie jego glupimi wyskokami??

Gość a jakiego typu to
wyskoki?

Gość Mgotka
mozesz rozwinac?

Gość kaaaaaaaaaa21
potrafi mnie zupelnie olewac kiedy nie jestesmy razem.. twierdzac ze nie jest moja wlasnoscia..i ma swoje zycie..

Gość Mgotka
no wiele mi to nie mowi napisz dokladnie bo inaczej nic nie doradzimy

Gość Pijany powietrzem
Ma pewnie na myśli niekontrolowane i głupie odzywki, infantylny styl bycia, niedojrzałem myslenie o przyszłości, pjacowanie w towarzystwie etc... Jeśli Ty będziesz zasadniczo się różniła w swoim byciu, a on będzie kochał, to pomalutku będzie się mimowolnie zmieniał pod Ciebie. Popracuj troszke nad nim. faceci dojrzewaja później niż kobiety, więc to czasem przeszkadza. Sam taki byłem, ale kobieta, która pokochałem niestety bez wzajemności, zmieniła mnie nie do poznania. Będzie dobrze

Gość kaaaaaaaaaa21
oj to wszystko jest bardziej skomplikowane.. to ze dziecko z niego mozna jeszcze zrozumiec w koncu ma dopiero 21 latek.. ale od dluzszego czasu mam problem z nim a moze sama ze soba.. widujemy sie tylko w weekendy a ja rowniez w tyg chcialabym miec z nim kontakt.. wiec pisze do niego a on to zupelnie olewa.. wtedy ja sie wkurzam i dochodzi do klotni..

Gość Pijany powietrzem
Jemu nie zależy, tak jak Tobie. To oczywiste przecież. Także powinnaś zacząć czasami go olewać, to może zrozumie, że coś jest nie tak.

Gość kaaaaaaaaaa21
no np caly dzien...

Gość kaaaaaaaaaa21
tylko wlasnie ja nie umiem go olac... jest mi tak ciezko wtedy... ani nawet nad nim pracowac :D

Gość Mgotka
rob to samo nie odp

Nie mow ze nie zalezy. Czy Twoj chlopak pracuje? studiuje? robi cos? czy siedzi w domu caly dzien?

Gość kaaaaaaaaaa21
bo wszytkie takie proby maja zupelnie inny skutek... wiem ze kocha ale okazuje nie tyle zainteresowania ile bym chciala...

Gość kaaaaaaaaaa21
Pracuje,,, nie oczekuje zeby pisal w pracy ale jesli jest nawet po nie ma 10 min tylko dla mnie..

Gość kaaaaaaaaaa21
kurcze macie racje ze powinnam go tez olac ale zwyczajnie nie umiem :D u mnie niestety zero silnej woli

Gość Pijany powietrzem
Daruj go sobie. Jeśli nie ma dla Ciebie czasu, to mu nie zależy. Odsuń się na bok i zobacz co się stanie :)

olac... nie. to dziecinne, ale jak se tam chcesz. Jak cie bawia takie gry to sie tak baw, jak dla mnie to plytkie. Facet nie musi odczuwac potzreby by z Toba pisac smsy - wiekszosc tego poprostu nie lubi. Chcesz byc dzieciak i stwarzac dziecinne problemy to Twoja sprawa :)

Gość kaaaaaaaaaa21
najlepsze jest to ze wiem ze kocha... 2,5 roku razem jestesmy i naprawde wiele przeszlismy... najlepszym rozwiazaniem bedzie na jakis czas sie odsunac od niego i dac mu czas na przemyslenie paru spraw.. moze problem tkwi we mnie bo chce miec go caly czas....

Gość kaaaaaaaaaa21
Dzieki za wszystkie wypowiedzi... teraz wiem ze moj problem jest tak samo dziecinny jak moj facet... :D

Gość malaaa24
nie pisz do niego cały dzień szybko zmieni nastawienie

Gość kaaaaaaaaaa21
tak bedzie najlepiej...... ale jak ja to przetrwam... napewno bedzie kusiloooo

Gość malaaa24
wypozycz 5 filmow na dvd, kup łakoci i zrob sobie taki dzien filmowy, telefon schowaj gdzies, zeby nie byl na widoku i ogladaj czas uplynie szybko:D