Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olllllaaaaa

po co ludzie zamieszczają tyle prywatnych zdjęć np. na NK

Polecane posty

Gość olllllaaaaa

ja tego nie rozumiem. 2-3 zdjecia swoje, dobra, juz ujdzie 1 zdjcie z dzieckiem czy mezem, ale po co cala galeria zdjec syna czy corki, zdjecia w samochodzie przed domem, czy ludzie maja jakies kompleksy??

Gość taki lansik dla ubogich

Gość olllllaaaaa
up

Na naszej klasie mam dwa zdjęcia :D Na gronie mam nieco więcej, ale często mi ono służy jako darmowy hosting zdjęć dla znajomych :P

Gość ja mam taka koleżanke
i ma ok 60 zdjęć,dla mnie to chore....albo próba pozbycia sie kompleksów..

Gość ciekawqaaaa
tak aby pozbyc sie kompleksów ,j jeśli ktos jest ładny/na to chce pokazać światu swoją piekność ,dlatego tez dużo dziewczyn sie rozbiera chcą się dowartośćiować

Gość a moja znajoma
ma ok 30 zdjęć - każde to ona w różnych ujęciach.... :D :D :D no ale zawsze była zakochana w sobie :D porażka :O

Gość a ja nie mam konta na nk i
uwazam to za debilizm. jak ktos juz slusznie napisal lansik dla ubogich:) najelpsze sa laski w miniwach w "dyzum pokoju" obok telewizora. zenada:) jest taka prawidlowosc - jak jest mi dobrze i spelnilam swoje marzenia to nie potrzebuje sie chwalic. mam poczucie wlasnej wartosci i nie potrzebuje zeby inni mnie dobrze oceniali.

Gość hahahahaha888888
też tego nie rozumiem ludzie chcą sie pokazać jak najlepiej i pokazać jak najwięcej mnie wkurzają komentarze pod zdjęciami ślicznie pozdrawiam wspaniale itd ochyda to nie epuls ani fotka litości to miał być portal dla osób którzy spotykają się po latach a nie dla 8 latków noworodków i zboczeńców czy prostytutek ,gówniar które sie rozbierają ,nie rozumiem ktoś wyda kupe kasy na fotografa i photoshopa by sie dowartościować i przeczytać komentarze napalonych facetów to nienormalne

Gość Lukasbanka
Tez tego nie rozumiem. DLa mnie to jest chore. Ja mam jedno zdjęcie i mysle ze starczy-bo przeciez celem strony jest odnalezienie znajomych a nie reklamowanie sie i pokazywanie czego sie nie ma i co sie nie robi. Rozbraja mnie tez to ze ludzie zapisuja sie do klas np. zagranicznych w ktorych i tak wiedza ze beda jedyna zapisana osoba bo nikt z Polakow z nimi nie chodzil, juz wiecej. Nie wiem po co ten caly lans. Ludzie sa dziwni. Albo na przyklad zaklada profil jakas mloda mama a nie daje swojego zdjecia tylko zdjecie swojej malej coreczki. Nie no paranoja.

Gość dffs
a co powiecie jesli chodzi o grono?? uwazam ze jest roznica miedzy nk a gronem...na naszej klasei ludzie raczej nie widuja sie latami i troche dziwnei tak pokazac wszystko co si ema meza ok dzieki ok ale samochodz i gdzie o sie nie bylo na wakacjach nei bardzo;/ za to na gronie ma sie ludzi z ktorymi sie ma staly kontakt i uwazam ze nie jest zle jak ktos ma duzo fot i co raz cos nowego wstawia w taki soposb wiem co slychac u moich znajomych ..fotki z imprez czy wakacji

Gość hahahahaha888888
Ja jestem bardzo inteligentna i proszę mnie nie obrażać! Wiem na przykład że kto wygrał w bitwie pod Verdun (Francuzi), wiem kto jest obecnie ministrem spraw wewnętrznych we Francji (Nicholas Sarkozy), wiem jak się nazywa stolica Chile (Santiago) a nawet kto napisał "Pieska przydrożnego" (Miłosz). Nie przeszkadza mi to jednak wkładać sobie do odbytu dorodnego kalafiora, liżąc jednocześnie mojego sąsiada z parteru po dawno niemytym pępku i oglądając kolejny fascynujący odcinek Telezakupów MANGO

widac to po mojej znajomej - zawsze byla "ą ę" a potem nie mogla chlopa znalezc i nawet depresje leczyla. potem sie wziela na sposob zlapala goscia na dziecko i od razu miesiac po slubie! dawaj na nasza klase z teksetm "obecnie przyszla mama". buhahah

Jeśli te 30 zdjęć jest w różnych pozycjach i na wszystkich ładnie wyszła, to rzeczywiście jest ładna. Jedna moja znajoma ma z 40 zdjęć takich samych-ujęcie od góry, żeby oczy były większe (i jej kartoflany nos :D). Druga ma podobnych ok 100. Spoko :D

hahahahaha888888 Ja jestem bardzo inteligentna i proszę mnie nie obrażać! Wiem na przykład że kto wygrał w bitwie pod Verdun (Francuzi), wiem kto jest obecnie ministrem spraw wewnętrznych we Francji (Nicholas Sarkozy), wiem jak się nazywa stolica Chile (Santiago) a nawet kto napisał "Pieska przydrożnego" (Miłosz). ty to jedynie wiesz, co nie znaczy ze jestes inteligentna:) czy jak nie wiesz kim byli Jaćwingowie to znaczy ze jestes glupia? a jak ci powiem kim byli to od razu staniesz sie inteligentna? otoz nie:) po prostu juz wtedy bedziesz to wiedziala. a twoja wypowiedz swiadczy wlasnie o tym ze inteligentna nie jestes.

Gość olllllaaaaa
ja tez mam na gronie wiecej zdjec niz na naszej klasie. wlasnie tak jak ktos mowi, tam mam glownie znajomych z ktorymi sie utrzymuje kontakt blizszy, na nk jakos nie mam potrzeby afiszowania sie milionem zdjec. kto mnie zna, wie jak wygladam, ma moj profil na gronie. jakos nie czuje potrzeby lansowania sie przed innymi a czy wy tez tak macie ze zapraszaja was osoby ktore baardzo slabo znacie, albo w ogole?? np. ostatnio wyslal do mnie zaproszenie jakis chlopak z osiedla, mieszka 3 ulice dalej. znam go tylko z widzenia, nigdy z nim nie rozmawialam i prosze-zaproszenie. albo jakas moja kuzynka, ktora ma tylko tak samo na nazwisko a w zyciu jej na oczy nie widzialam, nie rozmawialam z nia-jakas 12 letnia gowniara. i oczywiscie co? zaproszenie - po co napisac cos od siebie typu czesc co tam slychac itd. tylko kolekcjonowani znajomych...

A jeden mój znajomy obejrzał jedno moje zdjęcie czarno białe i był zachwycony.

Gość nk jest dla idiotkow z komplek
sami. ci ludzie ktorych uwazam za znajomych wiedza co u mnie bo utrzymujemy kontakt a reszta nie potrzebuje wiedziec co u mnie i nie zamierzam sie ogolaszac na nk. a jak mam ochote to sobie tych wszystkich debili poogladam i posmieje sie troche.

Gość sczytem tupetu jest
jak mnie nieznajome osoby zapraszaja, albo zalosni sa ci ktorzy kolekcjonuja znajomych i maja ich po 300. moja kumpela ma 300 znajomych na nk a do mnie pisze ze ma takiego dola ze nie ma przyjaciol. zalosne

Gość Lollasopa
Dla mnie to zrozumiale ze pisze ze nie ma przyjaciol. Nasza klasa to portal dla znajomych a nie dla przyjaciol. Znajomy=osoba ktora znasz, kojarzysz z widzenia, gdzies kiedys poznalas. Nie dziwi mnie ani nie smieszy to ze ktos tak mowi. Nie rozumiem czemu robisz z tego posmiewisko.

Myślałam, ze nasza klasa to strona do odnawiania znajomosci ze szkoły :D :> Głópie są niektóre profile pt. seksowne dziewczyny, cała polska, imprezownia czy niby sławnych osób. I na gronie, i na naszej klasie :o

Gość sczytem tupetu jest
ale chyba kazdy z nas ma w znajomych i dalszych znajomych, i blizszych i rodzine i przyjaciol. chyba nie mowisz przyjaciolce ze jej nie zaprosisz albo nie przyjmiesz zaproszenia bo nk jest tylko dla znajomych a nie przyjaciol, no sorry. jak ktos ma 300 znajomych i zadnego przyjaciela to sorry bardzo...

Gość Karall-ona
No dobra. Ja mam ponad 300 znajomych na naszej klasie i tez cierpie na brak przyjaciol. Mieszkam w malej miejscowosci a moje przyjaciolki powyjezdzaly albo na koniec drugiej Polski albo zgaranice. I co nie moge sobie ponarzekac? Bo skoro mam 300 znajomych to nie powinnam tego robic? Bzdura!

Gość sczytem tupetu jest
no dla mnie to jest przykre ze 300 znajomych jakich masz nie chce z toba sie spotykac. dla nie to wszystko pozory. nic wiecej

Gość upppppppppppppppppppppppp.
up

ta, niektorzy (jak jedna znajoma) ma ponad 500 znajomych i do tego ludzi ktorych widziala raz w zyciu (sama ich poznalam- wlasciwie to bylo tylko czesc-czesc i tyle..)... no ale co sie dziwic jak ona caluje w policzek wszystkich facetow jakich zna (a nawet niekoniecznie). a zdjec? ja mam chyba 15 ale wszystkie raczej neutralne, albo jakies z glupimi minami :D na wszystkich ejstem ubrana, nie mam fotek z autami itp :P kilka z facetem, takich zwyklych :D

Gość buhahaaaaaa
a właśnie, co sądzicie o takim witaniu się poprzez całowanie w policzek??? ja jestem tym terroryzowana przez niektórych zajomych dziewczyny i facetów. bardzo tego nie lubię ...

Gość askeys
Ja pier.... jak sie komus nie podoba ten portal, to po co tam wchodzi? Jak nie chcecie sie tam logowac to dobra, nikt nie bedzie plakal, tylko dlaczego tak najezdzacie na nk? Miejcie sobie przyjaciol i znajomych na innych portalach, a tym sie nie interesujci jak wam nie odpowiada!!! Ja osobiscie lubie sobie tam zajrzec, poogladac zdjecia, dowiedziec sie jak sobie znajomi radza. zwlaszcza, ze nie mieszkam juz w polsce i chcial-niechcial kontakty mi sie pourywaly.

W dupie mam NK i tam nie wchodzę, ale jak ktoś chce to jego sprawa!