Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olllllaaaaa

po co ludzie zamieszczają tyle prywatnych zdjęć np. na NK

Polecane posty

Gość wkurzona ona
NK to badziew, życzę powodzenia :)

Gość ommmmgggg
up

Gość kelle
ja nie jarze tych wszystkich sztucznych profilow typu najseksowniejsze laski itp, szkol w nibylandii tez nie rozumiem. ja mam 4 zdjecia na profilu i nie wklejam fotek z moim facetem bo dla mnei to juz lans jest. i opis typu "ja i moj skarb", "ja i moj misiek"..

a ja przez długi czas nie mialam zdjecia z moim chlopakiem, ale po serii roznych wiadomosci od facetow z mojego otoczenia (np z roku albo z uczelni, ktorych nie znam) z propozycjami wyskoczenia na piwko czy kawe wstawilam zdj z moim chopakiem ;) i nie mam juz tego problemu;)

Gość Polaaaaacy wlasnie
przeczytalam co tu piszecie i wychodzi mi na jedno - zal Wam nie wiem czego tak naprawde, zawisc i zazdrosc... Dajcie ludziom sobie robic co chca, a nie tylko OCENIACIE i nic wiecej... Nie chcesz by Ciebie ktos kiedys ocenil nie znajac Ciebie - NIE ROB TEGO SAM.

Gość warrrka_strrrong
ja w szkole byłam calkiem przeciętną osobą - dobrze sie uczyłam, nie byłam imprezowiczem. Ale jak poszlam na studia to sie zaczęły balangi i teraz jak mam na profilu 6 zdjęć w tym dwa z imprezy w pubie, to oznacza ze moi znajomi z LO pomyslą, ze sie lansuje ?:P

Gość przeciwniczka stereotypów_
a co powiedziecie na to, ze mój kolega stwierdził, ze muszę się wstydzić swojego męża, skoro jestem mężatką od roku a nie zamiesciłam na n-k ani jednego zdjecia z męzem, ani ze slubu ?

ja tam cenie swoja prywatnosc i wychodze z zalozenia ze kto mnie zna wie jak wygladam itd. jezeli martwisz sie opinia kolegi ze wstydzisz sie meza to zamiesc zdjecie.pamietaj tylko ze polowa kolezanek z klasy pomysli wtedy ze sie nim chwalisz. ja tam mam gdzies co inni mysla i jezeli nie czuje potrzeby robienia czegos to nie robie tego pod publiczke