Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamiś85

Z moim czerwonym ryjem nigdy nie znajde dziewczyny...

Polecane posty

Gość Kamiś85

Już stracilem nadzieje na to ze znajde dziewczyne. Moim problememe jest czerwienienie sie. Z byle powodu mam czerwony ryj. Mam tego dosyć. Zadna laska nie zwraca uwagi na facia z burakiem na ryju :( Przegralem zycie , zero nadziei:(

Gość Kamiś85
:(

Gość spoko przejdzie ci
za kilka lat :)

Gość Lepperowi na to
solarka pomogła :)

Gość a ja zeby ci było razniej
mam czerwony nos i tez chyba chlopaka nie znajde :) Miejmy nadzioeje

Gość Kamiś85
wątpie ze mi to przejdzie, mam juz 23 lata i mam tak od zawsze :( Już mam tego dosc

Kamiś85>>>nie przejmuj się.....to że się czerwienisz to nic złego, moich znajomych większość tak ma....nie ważne czy jest to facet czy kobieta. Pozdrawiam;)

Gość minie ci to ...wszystko mija
szukasz problemu na sile. jak dziewczyn asie zakocha to nie bedzie na to zwracac uwagi. wyluzuj!!!!

Gość do ginorossi
ale sie czepiasz... gorsze słownictwo tu widzialam

Gość do ginorossi
A po za tym nie piszcie że Mu to minie, ze szuka problemu na sile. Jeśli ktos nie ma takiego problemu to może sobie tak pisać. Jestem pewna że On nie wyolbrzymia tylko naprawde czuje sie z tym okropnie, cos o tym wiem :(

Gość A jesteś prawiczkiem
Mój się czerwienił, ale poznał mnie, ten teges i teraz robi się czerwony tylko po godzinie gry w koszykówkę:D A był burak w każdej sytuacji i też myślał, że nigdy nikogo nie znajdzie i takie tam. No więc ja go znalazłam, poderwałam, wręcz zgwałciłam i sobie żyjemy szczęśliwie 4 lata już. A miał jak go poznałam no już skończone 21 latek:).

Gość o ja pierdziu autorze drogi
jestem dziewczyna i smiac mi sie chce, ze jakis facet przejmuje sie tkim byle gowem... jakbys mial 160cm wzrostu, albo byl durniem to ok, ale czerwiwnienie sie - co w tym zlego? jesli masz problem ze znalezieniem dziewczyny - uwierz, czerwienienie sie to glupia wymowka, wmawiasz sobie,że to o to chodzi, bo z tym nie mozna walczyc i dzieki temu usrawiedliwiasz swoja biernosc i jezcze bardziej uzalasz sie nad soba, lol

Gość niesmiały432
uwierz mi że to jest nie problem. Ja jestem nieśmiały, mam prawie 18 lat i też nigdy nie miałem dziewczyny, zaliczyłem kilka wtop, i teraz się jeszcze bardziej boje zagadywać.