Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość precz z lansem dla ubogich

USUNĘŁAM konto z naszej klasy kto ze mną?

Polecane posty

;)jak wyżej 🖐️

To po co zakładałaś, skoro to tylko lans? Chciałaś się polansować i nie wyszlo? :D ;)

Gość ja nie zakładałam
i nie zamierzam

Gość na poczatku fajnie sie
zapowiadalo ale teraz to już faktycznie targ próżności i lansu.:o

Gość Karall-ona
Ja nie zamierzam aczkolwiek ograniczylam swoja dzialalnosc na tej stronie-pousuwalm zdjecia, zostawilam tylko jedno, informacje o wieku, szkolach zostawilam tylko do wiadomosci znajomych.

własnie ze wyszło, ale przejrzałam ze ta nasza klasa to jak kolekcjonowanie pokemonów. kto ma wiecej, kto ma fajniejsze. skapitulowałam jak dostaławałam zaproszenia od osób których ledwo co pamietałam i sie musiałąm zastanawiac kto to jest. albo do osób które nie lubiły mnie w podstawówce ale dodawały by nabijac sobie liczniki. porazka.

Gość ty przejrzalas a my
wiedzielsimy od poczatku

ja tam w ogóle konta nie zakladalam..ta cala podnieta wszystkich ta strone bleee..Żałosne..A potem tworzenia topikow na forach w style \'\'co o niej sadziecie?\'\' i łup zdjecie jakiejs panny z naszej klasy co kiedys zosi czy frani chlopaka odbiła.. :O Żenadaaaaaaaaaaaaaa

To po co wogóle zakładałaś? o jaki żaaaaaal.... Jeśli ktoś mnie zaprasza i go wogóle nie znam, to po prostu nie akceptuje zaproszenia i tyle

To po co wogóle zakładałaś? o jaki żaaaaaal.... Jeśli ktoś mnie zaprasza i go wogóle nie znam, to po prostu nie akceptuje zaproszenia i tyle

Gość cometichiami
Ja nie mam konta, bo nie chce, aby wszyscy znali moj zyciorys. Wiem, ze ludzie w tej chwili wyszukuja juz wszystkich, nawet sasiadow.

jako autentyczny życiowy przegraniec :D znaczy nieśmiały i nie mający dobrych znajomych z dawnych lat szkolnych... nie miałem tam konta może... jeżeli będę miał dobry powód to kiedyś założę ale na pewno teraz takiego powodu nie mam a kasować będę później :P

Gość minie ci to ...wszystko mija
konto mam ale bez zdjec... moze kiedys :) a zapisalam sie niedawno, wczesniej bylam przeciwna.. ale co mi tam :)