Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wózeczek____

poszybyscie na L4 w takiej sytuacji?

Polecane posty

Gość wózeczek____

wiem ze to nie powod, ale panicznie boje sie o ciaze, jest to druga ciaza, poprzednia byla zagrozona od 6 tyg, nacierpialam sie szpitale, krwawienia, cukrzyca, zagrozenie przedwczasnym porodem, wszystko zakonczylo sie dobrze. wiem ze dostane l4 odmojej gin tylko co na to zus jak myslicie. dodam ze nie mialam komisji w tamtej ciazy.

Gość idz nawet stres
bez wyraznych objawow fizycznych jest grozny dla ciazy, szczegolnie takiej wczesnej, ja bym na Twoim miejscu poszla

Gość miki789
pewnie że idz !!

To,ze w pierwszej ciazy mialas problemu,nie znaczy,ze w drugiej bedzie tak samo. Ja w pierwszej ciazy od 6tygodnia na lekach,grozi mi przedwczesny porod,kilka razy lezalam w szpitalu na podtrzymaniu,zatrucie ciazow,na szczescie wszystko dobrze sie skonczylo.Drugiej ciazy balam sie panicznie,a jednak bylo wszystko ksiazkowo,lykalam tylko witaminki i zylam normalnie. Moze daj sobie czas,po co isc od razu na zwolnienie i zamartwiac sie,ze cos bedzie nie tak??

Tez mi się tak wydaje. Pracuj, żyj normalnie. Nie zamrtwiaj się na zapas.

Gość wózeczek____
bo wiecie narazie ciaza dobrze sie rozwija ale nigdy nic nie wiadomo, jak myslicie czy to ze poprzednia byla zagrozona to wystarczajacy powodzeby isc na zwonienie? nie chce nikogo oszukiwac ani zusu poprostu boje sie o dziecko to dopiero 5 tydzien

Gość wózeczek____
naprawde strasznie sie boje, wtedy tez krwawienie dostalam nagle, przezylam w pracy silny stres

zrobisz jak zechcesz,ale to,ze pierwsza byla zagrozona to wcale nie oznacza ze teraz bedzie tak samo,wiem sama po sobie. Ja panicznie balam sie,ze cos znowu bedzie nie tak,ze znowu dostane zatrucia i dla ratowania dzicka bede musiala miec cesarke. A cala ciaze bylo wszystko w najlepszym porzadku i nawet urodzilam silami natury. Oczywiscie wybor nalezy do Ciebie.

Gość ty przejrzalas a my
jak sie boisz to idz i tyle.

Gość wózeczek____
a myslicie ze zus sie nie doczepi? ze drugi raz?