Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wilijeczka18

***********************Poszukuje zespołu muzycznego na wesele HEEELP ME*********

Polecane posty

Piszcie opinie dawajcie ich stronki oraz e-maile lub gg..Prosze kurcze szukam i szukam i znalesc nie moge a naprawde chce cosc sprawdzonego

Gość ty masz wesele w 2010 roku
i juz szukasz ZESPOLU?? nie za wczesnie?

Gość wiliejczka18
Termin 11.07.2009r Miesce Rabka-Zdrój (małopolska) a jeśli chodzi o 2010 to nie za wcześnie(jakby co) bo juz terminów nie ma od stycznia do pażdziernika juz.....:/

Gość A maja strone internetowa
Bo tak w ciemno nie bede dzwonic..:) Dziekuje Ci bardzo

Gość darmal
jak chcesz to ja do nich zadzwonię i zapytam czy mają wolne nie wiem czy mają stronę bo dostałam ten zespół z polecenia daga

Gość klrt
jeżeli propozycja obsługi muzycznej wesela aktualna proszę o kontakt-prześlę szczegółową ofertę naszego zespołu konrad.mniow@wp.pl

Gość DJ_LEPSZY
Witam, jestem Dj'em, wraz z kolegą konferansjerem prowadzimy imprezy okolicznosciowe, wesela, studniowki, bale, 18 - stki, imprezy urodzinowe, wieczory kawalerskie... Zadzwoń, dogadamy się co do ceny :) Zapraszam: 606403797 gg 807557 Pozdrawiam DJ LEPSZY

Gość Tequila Band z Krakowa
Tequila Band z Krakowa zagra na Twoim weselu ! Zespol liczy 6 osob -bebny,bas,gitara,klawisze,wokal. Nie gramy z dyskietek. Numery grane we wlasnych aranzach. Zapraszamy zainteresowanych na nasza probe ! Tylko na zywo jestescie w stanie poznac mozliwosci zespolu. Mamy jescze kilka terminow wolnych na ten sezon. Kontakt: www.tequila-band.webpark.pl

Gość divertimento
Zapraszamy www.divertimento.com.pl

Gość www.sebfoto.com
Może fotograf też się przyda? ;-)

ja ostatnio bylam na weselu gdzie grali "best band" ale sa z pabianic wiec nie wiem czy dojezdzaja tak daleko ale graja super, nie zadne flaki z olejem jak na wiekszosci wesel

Gość zespól
Zespół PICASSO ogłasza się na wszystkich możliwych stronach i forach internetowych. Trochę to zastanawiające. Dobrej kapeli wystarczy własna strona internetowa, kilka udanych imprez, i karuzela się kręci sama -klienci polecają następnym itd. Odnoszę wrażenie że również Zespól PICASSO często korzysta z kryptoreklamy.

...a ja tak sobie myślę,że Picaso ma wszystko,ale w chałturze nie można przesadzać...bo,czego za dużo-przestaje smakować.:)

Gość cos ten picasso
faktycznie - wszedzi ich pelno. na kazdym na ktore zajrzalam to picasso. maja fane fotki porobione, ale posluchalam sobie dema ich kilku piosenek i brzmialo to jak zwykly zespol "do kotleta". nie wiem jak u innych, ale ja wyczulona jestem na piosenki po angielsku - wiem, ze to ciezkie, ale nie moze byc slychac, ze wokalistka tego jezyka nie zna :/ a maaalo jest takich zespolow. ja biore tomskiband - www.tomskiband.pl - graja bardziej rokowo, nie chalturowo, wiec zalezy czego szukasz

Gość Fabrikant
Z czystym sumieniem polecam zespół, który grał na naszym przyjęciu - NO NAMES, bo po prostu składa się z zawodowców. Profesjonalnie śpiewająca wokalistka (Kinga), profesjonalni muzycy, kapitalnie dobrany repertuar, kulturalnie poprowadzona konferansjerka, świetne podejście do klienta - klasa! Nie musiałem się martwić o to, czy coś zchrzanią, bo grali u mojej siostry, więc byłem spokojny, a wybredny jestem strasznie :) Na szczęście znaleźli wolny termin, no i jaka ulga!!! Wejdź na stronę http://www.nonames.net.pl albo zadzwoń 505-308-579 (tel. do wokalistki)

Gość pazurr
Zespół "Pazurr" www.pazurr.muzzo.pl

Gość zespół
Te -FABRIKANT! Płacą ci za tę reklamę czy co. A rozmiar stanika wokalistki znasz? Przesadzona reklama na odległość pachnie autoreklamą - no i robi się kupa śmiechu. Więcej pokory ludzie!

Gość Fabrikant
Przesadzona reklama??? Autoreklama??? Na pewno wysoka kultura osobista i chęć podzielenia się doświadczeniem w sposób konkretny. Jeżeli masz z tym problem, to...po prostu masz problem. Jeśli znasz jakiś sprawdzony zespół, albo chcesz wyrazić opinię na temat tego, który zaproponowałem, to zrób to w sposób cywilizowany. Pozdrawiam

Panowie, Panowie, Panowie.. i Panie.. spokojnie :-) Rynek, a raczej sami zainteresowani zweryfikują zespoły, zespoliki, jak i inne firmy działające w branży.

...te czy inne dewagacje na temat kapel,nie mają wpływu na rynkowość tych czy innych.Jedne kapele są skazane na niebyt inne nie:)Poprawę sytuacji szukać trzeba w innym miejscu.:)

...i właśnie, dobrze jest zobaczyć,posłuchać..Tylko bezrobotnych trudno zastać w pracy:)