Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

biedrona32

Dieta grejfrutowa!!! Kto sie przyłącza???

Polecane posty

Oo jutra( a tak wlasciwie od dzis od 13tej:P ) postanowilam(po raz chyba juz setny... :( ) wziąć sie za siebie i...postawiłam na diete grejfrutowa...chcialam głodówke ale doszlam do wniosku ze nie dalabym rady wiec pomyslalam o grejfrutach(malo kalorii i spalaja tłuszczyk wiec same plusy:) ) \"dieta\" ta opiera sie na jedzeniu tylko i wylacznie grejfrutów(dowolnej ilosci) i piciu PRZYNAJMNIEJ 1,5 l wody+ różnego rodzaju herbatki:) Ostatnio mialam taki dzien ze przez caly dzisn opychalam sie tylko grejfrutami i ani nie czulam glodu a i moj brzuszek zrobil sie bardziej plaski wiec wydaje mi sie ze jak bede ja stosowac ok 6-10 dni to mze CÓŚ uda mi sie zrzucić:) :) Pozdrawiam:)

hej ja bym sie chetnie przylaczyla ale od jutro bo dzisiaj juz nigdzie nie kupie grejfrutow. moze razem nam sie uda:)

No to super blablalala ze jestes chetna na te dietke!:) razem zawsze raźniej:)

ja bylam sie dzis zważyc i startuje z wagi 67kg przy 170 cm wzrostu...i musze zrzucić PRZYNAJMNIEJ 7 kilo...a Ty?

Gość ciastosnickers
No to powodzenia Wam zycze kobitkii ja tam bym nie wytrzymala nawet jednego dnia na samych grejfrutach hihihi a ile chcecie schudnac?

dzieki \"ciastosnickers\" :) Wbrew pozorom nie jest tak źle jesli chodzi o grejfruty bo po nich totalnie traci sie ochote na jedzonko:) A to w moim przypadku akurat jest pożadane:D :D

witaj biedrona juz zrezygnowalas z glodowki moze ja tez ta diete bede stosowala hah a ile sie tyg chudnie?

No czesc faustynko!!! :) miło ze sie znów spotykamy:) Powiem CI szczerze ze nie wiem sama co robic...probowalam juz chyba wszystkiego...głodówki, ta 10dniowa dieta ale nidgy nie moglam wytrzymac do konca i po 2-3 dniach rzucałam sie jak glupia na jedzenie:( :( teraz probuje z grejfrutami (bo tak jak juz pisalam wczesniej) totalnie hamuja one uczucie glodu wiec poki co jestem optymistycznie nastawiona:) :) Milo bedzie jesli dołączysz:)

powiem ci szczerze ze nie wiem za bardzo ile sie chudnie na tej dietce ale mam nadzieje ze z 4 kg tyg powinno zleciec:)

dobra dolaczam sie a jak zjem 2 dziennie to starczy no i dodatkowo bede cwiczyla musze sie pozbyc ok 15 kg do konca czerwca

powinnas spokojnie na 2 dziennie dac rade:) Ja jem 3 posilki dziennie po pol grejfruta i nie czuje głodu wogole:D Ciesze sie ze sie zdeydowalas...od razu raźniej:D :D :D P.S. A jak tam głodowka Ci szła? długo wytrzymałas? ja to Cie podziwiam...ja po pierwszysm dniu wymieklam:)

waze 65,4 narazie nic nie jem a od jutra zaczne ta diete mam nadzieje ze zakonczy sie sukcesem haha a glodowka to tak se niby tak zle nie bylo ale mialam raz kryzys i zaczelam diete jablkowa

No to naprawde nieźle faustynko...:D Bardzo dobrze ze nie rzuciłaś sie na jedzenie (jak ja... :( ) w chwili słabości bo teraz przynajmniej możesz byc z siebie dumna i widzisz rezultaty Twoich wyrzeczeń a ja?...stoję w miejscu ze swoja dieta stale zaczynając od nowa:(

tez ciagle zaczynam na nowo ale teraz to tak na serio zaczynam sie odchudzac czas diety narazie do konca czerwca oki

Ja pod koniec czerwca wyjezdzam do Anglii do pracy ale do tego czasu potowarzysze Ci w dietce, oki? :) Razem damy rade:D Achh...no i dziel sie efektami faustynko :)

ale pamietaj teraz sie nie poddawaj musisz w koncu schudnac jak dlugo mozna wygladac jak paczka

Ha, ha, ha! dzieki faustynko za szczerość:D Ale coś w tej paczce jest:) bo faktycznie nie moge juz na siebie patrzec:( W nic sie nie mieszcze:( dlatego nie ma co zwlekac...biore sie za siebie i bede sie chwalic efektami:) co by mi raźniej było:D

Nooo ja mam nadzieje faustynko:) Innej opcji nawet nie biore pod uwage:D :D ...jeszcze bedziemy przebierać w rzeczach:D zobaczysz:)

ja tez na poczatku nie moglam sie do nich przekonac ale po pewnym czasie przyzwyczaisz sie do ich specyficznego smaku:)

No czesc Faustynko!:) ja dzis jestem juz po litrze wody, szklaneczce herbatki zielonej i polowie grejfruta:) Poki co jest ok:) Dasz rade faustynko...po pierwszym dniu powinnas juz sie przyzwyczaic do specyficznego smaku tych owocków:) Pomysl jakie rezultaty przyniosa :D a od razu lepiej beda smakowaly:) :) Pozdrawiam:)

jeszcze nie zjadlam bo mi niedobrze a w ogole to wypadaja mi wlosy co mam robic napewno mam niedobor witamin bo ja nigdy warzyw i owocow nie jem co mam robic