Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

biedrona32

Dieta grejfrutowa!!! Kto sie przyłącza???

Polecane posty

Oj faustynko...radze Ci jakies witaminki sobie zakupic (na wlosy najlepszy jest skrzyp ale moze lepiej kupic jakies tabletki zawierajace komplet witamin bo jesli nie jesz owocow ani warzyw to zapwne masz niedobor wiecej niz jednej witaminki...)

hej dziewczyny. jak juz wczesniej pisalam tez sie przylaczam, dzisiaj juz malo zjadlam ale grejfrut od jutro bo mieszkam na wsi i ogolnie nie ma za bardzo sklepow wiec nie bylo gdzie kupic:)ale od jutra napewno. ja startuje z waga 55 przy wzroscie 160 chce z 5 zrzucic bo wesele sie szykuje pod koniec czerwca.

a tak w ogole to zmotywowalo mnie to ze moj kochany chlopak powiedzial mi :" jakos tak ostatnio szersza sie zrobilas" na poczatku sie smialam ale se mysle o ty jeszcze mnie nie poznasz:) teraz juz sie ode mnie nie odczepicie bo lubie pisac i lubie pisac glupoty wiec wiecie mam nadzieje ze bedzie milo:P

no i super blablalala ze dolaczysz do nas!:) a co do pisania to bardzo dobrze ze luebisz pisac...przynajmniej bedzie ciekawie:) i dziel sie swoimi osiagnieciami:D

wiesz biedronko widzialam twoj topik o diecie 10 dniowej i pomyslalam ze mozemy sprobowac jka juz sie zebralysmy do tej to moze do tamtej sie tez zabierzemy. np od nastepnego poniedzialku bo teraz grejfruty

kurde juz glodna jestem a boje sie do tego grejfruta podejsc bo nie zabardzo lubie

hej blablalala:) jestem jak najbardziej "za" zebysmy razem podeszly do dietki 10dniowej:) Razem zawsze raźniej:) a co do grejfrutów to...już nie moge...mam ich dość:P :/ A wiesz blablalala ze chyba czytasz w moich myslach:) bo byłam dzis w sklepie i nakupilam sobie kefirkow i sera bialego :" a tak na wszelki wypadek:P "

hej mi idzie dobrze biedrona nie mozesz sie poddawac na kazdej diecie jak ci sie znudzily grejfruty przejdz na jablka

Nie poddam sie faustynko:) bede walczyc do konca:D A Tobie jak idzie?? Jesli chodzi o dietke 10dniowa to zaraz podam CI link do topiku o niej i...powiem Ci ze duzo ludzi bardzo sobie ja chwali ...czytalam o niej na kilku topikach i ludzie chudna od 4kilo do 10 tak wiec chyba jest skuteczna a i nawet nie zbyt rygorystyczna:)

nie byla by zla ale zawiera duzo bialka co powoduje rozrost miesni a mi sie to nie przyda na konca tyg zostaje na grejfrutowej

ja do konca tyg pobede na grejfrutowej a potem zobaczymy...moze faktycznie ta 10dniowa:) jesli nic nie da to wroce do grejfrutowej:)

hej dziewczyny ja oczywiscie nie wytrzymalam i zjadlam dzisiaj 1 grejfuta naprawde duzego i jedna kanapke no taka pyszna byla:)

a tez tak macie ze wazycie sie codziennie? ja nie moge wytrzymac jak jestem rano w kiblu to zawsze musze wejsc:) jakies takie male zboczenie:P

to byle do konca tygodnia na grejfrutach a pozniej na 10 dniowa. fajnie miec jakies plany z realizacja juz troche gorzej:P ale kurde nie chce wyjsc pozniej na plaze i zeby mj chlopak ogladal sie za innymi, ma byc zazdrosny ze inni patrza na mnie!!

ja tez w zasadzie musze schudnac dla faceta bo boje sie ze mnie zostawi ze jestem gruba

a wlasnie co do diety jablkowej to owszem sprobowalam przez trzy dni po 3 jablka dziennie i schudlam dwa kiloale od miesiaca ni moge nawet patrzec na jablka. mam nadzieje ze grejfruty mi sie nie znudze:)

no co ty! ja tez nie przepadam ale dzisiaj mi sie taki dobry trafil ze zjadlam od razu, az czulam jak mi te witaminki cere poprawiaja:D

no jablka tez sa fajne, ale jak juz zaczelas to moze dokoncz tylko do konca tygodnia, co to jest tydzien, przeciez da sie wytrzymac(ja pewnie nie wytrzymam znajac zycie:) ) nie no musimy!! nie mam zamiaru sie poszniej wstydzic ani za siebie ani za ciebie ani za biedronke:)

dobra dam rade do konca tyg potem zaczynam jablkowa a zwazylam sie jest coraz mniej ale jestem glodna mam w szafce ptasie mleczko :P

moze zle to ujelam bo nie macie ogolnie sie czego wstydzic bo kazdy jaki jest taki jest i wogole, ale tak jakos mnie ponioslo wiec jak co to przepraszam jesli urazilam

prosze cie tylko nie mow o ptasim mleczku!!!!!!!!! kocham je!!! dobra juz ide spac bo mi sie jesc zaczyna chciec to do jutra:)

ha ha ha widze ze dziewczyny sie rozpisały:) Mmm...czy ktoś coś mówił o ptasim mleczku?? :P Mniammm... Co do grejfrutów to mi tak nawet w miare smakuja wiec powinnam do konca tyg wytrzymac a potem przezucam sie na 10dniowa:D A co do codziennego wazenia sie to...ja niestety nie mam wagi w domu:( wiec waze sie tak srednio raz w tygodniu jak dorwe sie do wagi u kolezanki:P hi hi hi

ale poki co to wole na nia nie wchodzic zeby nie dostac zawału...zobaczymy w sobote:) wtedy nadejdzie ...moja "chwila prawdy" :P :P