Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wyuzdana i zadowolona

Złapałam na dziecko 12 lat młodszego faceta i nie żałuje

Polecane posty

Ja 40, on 28. Miał żonę, ale podobał mi się na tyle że zaczęłam go uwodzić. Mieliśmy romans, a gdy zobaczyłam że zaczyna się wahać czy to ciągnąć, nie wzięłam pigułek i jestem teraz w 2 miesiącu ciąży. On rozwodzi się teraz z żoną i zaręcza ze mną. Nie mam wyrzutów sumienia, bo faceta trzeba sobie wywalczyć.

No ok ja Ci życzę szczęścia...ale uważaj bo za 10 lat inna może- młodsza zacząć go kokietować i zostaniesz jak jego była żona sama (z dzieckiem) KAżdy jest kowalem własnego losu Licz się z tym, że zaraz Cię objadą tutaj

Gość mialam takie
oh jakbym czytala maja kolezanke ..tylko ze ona juz urodzila dziecko ale sytuacja taka sama...:D I jest z nim mimo ze on nie ma rozwodu i placi alimenty na swoje dziecko z 1 malzenstwa a ona ma swoj a starsza corke.

Gość minia....
ty moja kochana to zwykła szmata jesteś

Gość zimne palce
wstyd sie przyznac ale walczylam kiedys w sklepie o bluzke z pewna kobieta, jak prostaczki wyrywalysmy sobie ja z rąk, i wygralam :P a potem zalozylam moze z 3 razy i teraz nawet nie wiem czy wciaz gdzies lezy czy juz dawno poszla do PCK.... ale tak to jest z rzeczami i z wszystkim co sie jak rzeczy traktuje ...

Gość smieszne rzeczy powiadasz
romans to nie to samo co milosc .przemysl to ---chociaz chyba juz za pozno..:O

Ty jesteś pusta, a ten gościu to frajer tak, że pasujecie do siebie!

Gość minia....
tak sobie mysle że to prowokacja jest.. a my naiwni

Gość smieszne rzeczy powiadasz
i nie wiem z czego sie cieszysz? Faceta cudzego wzielas ktory jak zostawil zone to i ciebie w koncu tez zostawi , bo przeciez to nie milosc tylko romans.Gdybys go kochala nie zrobilabys tego;) prawda? A moze nie wiesz co to milosc?

Gość minia....
jeszcze jedno....nie zapomnij o badaniach prenatalnych bo roznie moze byc a jego zona pewnie cie przeklina

Gość autorka juz poszla
i sie nie odzywa ,ma to w dupie.

Gość kilijanka
nie ma w dupie, ale jak kazda prowokatorka swoje zrobila jak narazie i tylko podczytuje :) moze jak sie w tym czasie nie znudzi wejdzie za jakis czas by cos wrzucic, podburzyc bardziej ;) trolle forumowe nigdy nie śpią 🖐️

Gość tiaa chciałabyś lampucero

Nie zostawi.

tez złapałam , nie chciałam żeby zakładał gumki i teraz......ciesze sie, na szczęscie on mnie kocha ja jego tez , i nie odbiłam go nikomu, to on odbił mnie mojemu mezowi:O

Gość sok z limonki
a mnie zastanawia po co ludzie tak komplikuja zycie komus i sobie ??

Gość PRAWDA oczywista
zlapac to mozna SYFA

Ty wyuzdany pierniku a co z Tobą było nie tak,że w wieku 40 lat byłaś sama? Kolesia nie zazdrościmy 28 latek co leci na takie muzeum szału też pewnie nie robi. Wszystko co zabrałas Tobie też zabiorą. Życzymy Ci byś zdechła dopiero potem jak zostaniesz sama:-)

Wszystko ze mną w porządku było, a facet jest mega przystojny i jest super ciachem

Chetnie bym sobie poczytała jak Ci jada ale muszę już iść wyuzdana lampucero. Niech się stanie co napisałam wcześniej.

Gość beuhehehehehehe
a za 10 lat bedzesz starym pudłem, albo teraz urodzisz bachora z downem albo innym syfem :D wal sie na ryj wieśniaro:P za kilk alat tówj men pójdzie do innej, nara:P starucho

Gość i-owszem
jak sie dzieciak urodzi i ona sie przestanie mu podobac- pewnosc 100% ze ucieknie od nich.

Gość on zaczal sie wachac
czyli wcale cie nie chcial idiotko!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Już go omotałam i jest z całą pewnością mój bo teraz świata poza mną nie widzi. Ignoranci jesteście.

Gość fjjejdnns
Szkoda dziecka...Matka niedość że stara to jeszcze głupia:O

\"a ciekawe czy za jakiś czas nie zacznie też zdradzać nowej żony\" to, w jaki sposób sobie \"wywalczyłaś\" (jak to nazwałaś) to swoje bardzo wątpliwe ciecho nie robi na mnie najmniejszego wrażenia - świadczy to tylko o tym, że gdyby nie sztuczki, nie miałabyś żadnych szans, żeby zatrzymać przy sobie faceta. A o czym to z kolei świadczy, to wszyscy doskonale wiemy :D a co do pytanie, które na górze cytuję - przecież to oczywiste, że 40-cha po ciąży nie ma najmniejszych szans, żeby zatrzymać przy sobie 28-latka, który jest z nią tylko ze względu na dziecko :D

Gość prowokacja i tyle