Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IkaS

Kto ze mną pogada ?

Polecane posty

Gość IkaS

Słuchajcie strasznie nudzi mi się w pracy, może ktoś ma ochotę na dyskusję? Przyjmę każdy temat :) Pozdrawiam

Gość IkaS
Nie chcę komentować, pogadałabym :)

Gość mała skopciała
ja moge pogadac:-) a gdzie pracujesz ze cie sie nudzi?

bezuczuciowo---> coś chyba nie masz humoru, albo z natury jesteś marudny...

Gość IkaS
To jest pierwszy dzien jak mi sie nudzi od 1,5 roku dlatego nie wiem co ze soba zrobic, salon samochodowy, wszyscy wyjechali chyba :) Nikt nie chce kupowac, nikomu sie nic nie psuje w aucie prawie dzisiaj ;) A tak na serio, pomyslalam sobie, że chetnie zamienilabym kilka slow z kims wirtualnie. Prosze nie pisac mi czy cycki pokaże - bo nie pokażę Ciołku Matołku :)

spoko :D brzydka, ciemno jak w dupie u murzyna i za chwile będzie lało...

Gość mała skopciała
a w jakim salonie pracujesz?

ja zaczynam pracę od poniedziałku a już dziś wiem że będzie mi się nudzić codziennie więc rozumiem cię :D a ile jeszcze godz w pracy?? :)

Gość IkaS
Jestem do 18:00 dzisiaj , pracuję u... "Japończyków" ;)

Gość IkaS
Plany na wakacje - zaplanowalam juz w lutym , dzisiaj wplacam reszte za rezerwacje na Turcje - wylatuje w czerwcu :) Marzenia...koniec problemow w zyciu osobistym - w koncu zanosi sie na to :) Jeszcze raz kiedys poplywac z delfinami :) Robic coraz lepsze zdjecia. Chcialam tu umiescic kilka probek z Barcelony jak bylam ostatnio, ale chyba nie mozna zalączyc tu fotek :) A Wy jakie macie marzenia? :)

Gość IkaS
Jarek 84 wiesz co oznacza Twoje imie w jezyku tureckim? Dosłownie "fiutek" Myślę, że rodzice dali Ci odpowiednie imię co do Twojego poziomu intelektualnego....

Gość IkaS
Bezuczuciowo no ale jak? Nie wczytam ich tutaj :) Polecam plywanie z delfinami niesamowite przezycie ktore koi duszę :)

mam ptanie do autorki!!! są w tym salonie skutery :) ?? chcialam sie zorientować jak cenowo stoją ;D ?

Gość Samoopadanie
IkaS---> nie przejmuj się Dziarkiem, to taki kafeteryjny błazen który myśli że jest fajny i probuje się tu lansować, a dlatego myśli że jest fajny bo u niego pojęcie ŻAŁOSNY=FAJNY ...

Gość IkaS
Przykro mi nie mamy skuterków, tylko samochody, nowe i uzywane :) A skuterek jaki Cie interesuje? Zajrzyj na allegro, tka mozesz zobaczyc orientacyjnie jak to wyglada cenowo :)

Gość olllllllaaaaa
http://www.fotosik.pl/ tu wrzuc zdjecie i wyslij link wow plywanie z delfinami musi byc suuuper. ja je na zywo widzialam tylko raz, na florydzie pamietam lezalam na plazy a one za jakas motorowka plynely i co raz jeden wyskakiwal w gore...