Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anneczkaa

Poszukuję dziewczyny do pokoju - wycieczka studentów

Polecane posty

A więc tak. Chciałabym pojechać na jedną z organizowanych dla studentów z całej Polski wycieczek do Chorwacji. Ceny są na prawdę bardzo korzystne, a może być to przygoda życia :) Poszukuję jakiejś dziewczyny, lub dziewczyn do pokoju. Oczywiścię proszę o kontakt, najlepiej mailowy , ponieważ na forum jest mnóstwo podszywaczy ;P Moj mail aneczka987654321@wp.pl . Jeżeli chodzi o termin, najabrdziej odpowiadał by mi przełom sierpnia i września. Oto strona, gdzie są szczególy: http://www.ois.pl/ofertaDetails6.php?id=11 Pozdrawiam :)

Gość promil alkokolu
A moze byc chlopak ? Chetnie bym pojechal

Gość rece opadaja....
nie boisz sie tak obcych ludzi szukac? co za idiotka z Ciebie...a potem Cie znajda gdzies w rowie z roztrzaskana glowa.Co za nieodpowiedzialna kretyka...

Wiesz, jechać to możesz , ale ja poszukuje współlokatorki/współlokatorek do pokoju :)

rece opadaja -> wez zastanow sie co piszesz i nie obrazaj mnie. Wiesz szukam po prostu osoby ktora chcialaby na cos takiego pojechac a nie ma akurat z kim. Wiesz, nie wszyscy maja na celu mnie okrasc i zabic. A jesli ktos szuka wspollokatora do stancji na studia? To tez jest nieodpowiedzialnym kretynem ? O.o

Gość pyra wera
wyslalam maila :)