Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość córka swojej mamy

dzień matki

Polecane posty

Gość córka swojej mamy

Cześć, macie może jakieś propozycje jak w oryginalny sposób sprawić radość mamie w ten szczególny dzień?

Gość miimiii18
właśnie co kupujecie ???

Gość 123123123
storczyka jakiegoś wypasionego

Gość córka swojej mamy
dzięki, jak ktoś ma jakiś pomysłto czekam. A storczyk chyba lepszy niż kolejny kosmetyk i czekoladki

Gość jołjoł
fajny ciuch. moja mama zawsze narzeka ze nie wie co jej pasuje a jak dostanie ciuszek to sie b.cieszy

Ja kupię mojej mamuni bluzeczkę :) wypatrzylam dziś taką super, na mnie niestety za duża ale mi się bardzo podoba to chciaż mojej mamusi kupię ;)

Gość SAE
ja kupuje tort z napisem DZIEŃ MATKI jak taki będzie ;) rodzeństwo wino ;) pewnie oni dadzą kwiata a ja kupiła stanik! taaak! co prawda jesteś dość wstydliwa, ale nie dam tego przy wszystkich tylko na osobnosći. Moja mama nosiła przez całe życie zły rozmiar (jak większość kobiet) i uświadomiona dzięki Kafeterii znalazłam dobry rozmiar dla niej (i dla siebie też) ;) mysle tez o zaproszeniu do kina bo nie byla od 20 lat ;)

Gość 123123123
jak dobrałaś rozmiar dzięki kafeterii ? chciałabym wiedzieć czy ja noszę dobry rozmiar

Gość SAE
musisz sie zmierzyc pod biustem ciasno i w biuście (luźno) i sprawdz na stronie: http://docs.google.com/View?docid=dfq559j5_1fjkt4n&pli=1 ale jeśli masz np 72 pod biustem i 87w biuście, to twój rozmiar to 65DD obwód zawsze zaniżasz o ok.5cm. zależy tez od modelu, marki itd ;) moja mama zamiast 75D nosiła 80B!

to zalezy ile masz pieniędzy, ja s moimi siostrami fundujemy mamie wizytę w salonie kosmetycznym.Jeszcze takiego prezentu nie miała:)🌻 😍

a ja dzis bylam zamowic tabliczke czekolady (taką całą płaską) z napisem \"kocham cie mamusiu - agatka \" bedzie to tez napisane czekolada, najprawdopodobniej biała, ogolnie bardzo ładnie to wyglada, do odebrania jest w poniedzialek rano :) a do tego baza oligo25 , bo moja mama bardzo ja chciala