Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Minovina

Czy chlopak moze zgwalcici?

Polecane posty

Gość Kaja29***
no i po co sie podszywasz,kretynie :o

Gość pogwalcil moze
Wzial cie gwaltem ale czy zgwalcil. nie wiem. Zdarzylo mi sie gdy moj facet naduzywal alkoholu zmuszal mnie do sexu, albo sila do robienia mu laski, ciagnal za wlosy , raz go ugryzlam i pozniej sie bal. Gdy jesttrzezwy jest najlagodniejszy na swiecie , a pozatym jest abstynentem juz 3 lata, wiec to wspomnienia. Nie wiem co ci poradzic. Najlepiej o tym z nim porozmawiaj i powiedz jak sie poczulas zle i ze to sie nie moze powtorzyc juz nigdy. Ja potrafie przebaczyc bo tez mam swoje na sumieniu. Ale ty siebie tylko znasz.

Gość Brutalny Szaleniec
I dobrze zrobił. Wy wlasnie jestescie sukami do ruchania i macie nadstawić dupy kiedy chce tego wasz Pan i władca. Milczeć, suki! Szacun dla gościa, umie namieszać w głowie głupiej dupy :)

Gość monika3445
Brutalny szaleniec o kurwa co za ciula i sie jebnij w czache prostaku jebany. Fajnie jak by tak ciebie jakis kolez rżnął Ty jebany zboczylu

Brutalny ty sie wo ogole nie odzywaj jak tak mozna w ogole mowic kobieta o najukochansza isota ladnie pachnaca troche dziwna,ale co tam,a za gwalty powinno sie wreszcie porzadnie karac. Tak sie nie robi tylko bydlaki tak robia. A ciebie to tylko do paki wsadzic .

Gość envie***
oczywiscie ze tak jesli mowilas nie a on nie przestawal to tak !!! Zastanow sie lepiej z kim jestes, tak sie nie robi nawet po pijaku!!!

Zgadzam sie z Envie juz wczesniej napisalem z takim to tylko do paki a ty znajdz sobie innego sympatycznego chlopaka ktory bedzie cie normalnie traktowal.