Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniaa z poznania

moja babcia zostala satanistka

Polecane posty

Gość aniaa z poznania

Cos dziwnego dzieje sie z moja babcia, zaczela sie jakos dziwnie zachowywac:( Przestala chodzic do kosciola, zamiast sluchac radia maryja slucha jakiegos szatanistycznego metalu:( Ubiera sie inaczej niz kiedys: wyrzucila moherowy beret, nosi koszulki morbid angel behemoth itd, na szyi ma zawieszony pentagram, nosi bojówki i glany. Ostatnio byla na koncercie metalowym, balam sie o nia wiec poszlam tam z nia. Niestety nie udalo mi sie jej upilnowac, babcia machala glowa, tańczyła pogo i skakala ze sceny na publicznosc:( Co sie stalo z moja babcia ? Wezwać do niej egzorcyste ? Nie wiem co robic, doradzcie mi:(

Ten temat wcale nie nastraja mnie optymistycznie, a ty masz głupią rozrywkę ale faktem jest, że ludzie nawet w podeszłym wieku robią głupie rzeczy, np. zmieniają religię... Nie potrzeba radykalnej zmiany wizerunku, łatwo zauważyć, kiedy ktoś stacza się... Wystarczy zwrócić uwagę na to, co mówi, w jaki sposób myśli.

Gość aniaa z poznania
ostatnio wychodzil od niej jakis fagas i ona do mnie mowi : szatan z niego ! nie kogut.

Gość a z jakiej przyczyny
zmiana religii niby jest czymś głupim? Bez wzgledu na wiek ?

Gość hsisihinxixnijbjkddsdsdajk
bosh ale provo :D

Gość Do Ani
Twoja babcia założyła topik o wnuczce co gania w moherowym berecie i na kolanach klaszcze u Rubika:D