Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dominikajak

Czy krem do biustu AVON ma pazłotko które trzeba oderwać żeby otworzyc krem

Polecane posty

Gość dominikajak

Kupilam na allegro krem z AVONu do biustu ujedrniający (taki fioletowy). Otworzyłam go a tam nie było pazłotka które zazwyczaj chroni krem przed jego otwarciem. Moze ktoś mi powie czy on powinien go miec czy nie. Krem był tanszy niz inne wystawione na aukcji dlatego obawiam sie ze sprzedawca oszukal mnie

Gość dominikajak
może ktoś pomoze...

Gość dominikajak
Dziękuje bardzo. Dziwne to troche ale jak tak jest to trudno

Gość asia/Piaseczno
Obawiam się że kupowanie na takich aukcjach kosmetyków, nie daje 100% pewności ze są one, dobre, nie przeterminowane i oryginalne. Ja jestem konsultantką, przeszłam wiele szkoleń, i dochodzą do nas informacje o kradzieżach z fabryki avon, więc ja osobiście nie zamawiałabym w ten sposób, zawsze można poszukać konsultantki polecam siebie jesli jesteś gdzieś z okolic Piaseczna. ewentualnie mogę wysłać po wcześniejszym zamówieniu,oryginalne prosto z fabryki.

Witam. Szukam chętnych osób na konsultantkę firmy Avon, jeśli jest ktoś zainteresowany to proszę o wiadomość na ten adres e-mail safrane12@gmail.com , Firma oferuje: - wpisowe 0zł - dodatkowy zarobek, - program prezentowy dla nowych konsultantek, - opusty na kosmetyki do 40%, - bezpłatną dostawę paczki do domu, - szanse na rozwój... Jeśli jesteś zainteresowana, odpisz do mnie. Pozdrawiam serdecznie.