Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AgA39

połykać czy wypluwać?

Polecane posty

Gość gość
Ja też chętnie połykam, ale lubię też jak mi rozmazuje po buzi. Czuję się wtedy taka spełniona.

Gość gość
Do 12-34 też tak chcę

Gość gość
Czytam i śmiać mi się chce....Ta, której to sprawia przyjemność połknie, a druga wyplue - proste ! Mam w takim razie pytanie do tych, które uważają to za obrzydliwe : a jak po analu bierzecie fiuta do buzi, to nie jest obrzydliwe ? Wtedy jest ok, tak ?

Gość gość
A kto normalny daje sibie robic anal?

Gość gość
Sam sobie polknij jak takis madry :)

Gość gość
Ja tam połykam

Gość gość 5
oczywiście że powinny brać do końca i połykać a my mężczyżni jak liżemy to mówimy że niedobre

Gość gość
Ja się przekonałam tak że, przez pewien czas z moicm chłopakiem kochaliśmy się bez zabezpieczenia, i on za każdym razem kończył we mnie ( nie sądziliśmy oboje że sperma wypływa !sic )po stosunku chłopak często robił mi minetke i czasem nawet dawał znać że jestem tam odrobine bardziej gorzka niż zwykle, ale nie zwracałam na to uwagi. Po czasie jak sie domyśliłam co odpowiada za ten bardziej gorzki smak i mu o tym opowiedziałam to w sumie przyjął to bardzo spokojnie, na okej. no i co ? doszłam do wniosku że skoro mój śluz z cipki i jego sperma nie wiele się różnią smakiem postanowiłam spróbować i zacząć połykać. i okazało się że nie tylko wcale nie jest taka zła, to jeszcze jak jestem bardzo podniecona to wydaje mi się to być najsmaczniejszą rzeczą na świecie. do tej pory czasami się smiejemy że przekonać mnie do spermy musiał on próbując jej wcześńiej :D

Gość gość
kochankowi to polykam a chlopaka mi nie smakuje to wypluwam

Gość Marta 30
Co to za lodzik bez połykania. Ja uwielbiam

Gość gość
Niektóre kobiety są kochane, wspaniale potrafią zrobić łódzka i jeszcze to bardzo przyjemne lizanie jajek. ❤