Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meg178

Co się ze mną dzieje? Pomocy?

Polecane posty

Gość meg178

Mam spory problem, a mianowicie: od jakiegoś czasu zauważyłam że powiększył mi się brzuch. Teraz też mi się wydaje, że jest większy niż tydzień temu. Nie jestem osobą szczupłą i zawsze po zimie trochę przytyłam, ale teraz wydaje mi się on za duży.Niby się w ciuchy normalnie mieszczę ale nadal mi to nie daje spokoju. W ciąży nie mogę być bo jestem dziewicą i zresztą jeszcze nie miałam żadnej styczności "z tymi" sprawami. Chyba, że historyjki, które kiedyś czytałam na forum o dziewczynach, które podejrzewały, że są w ciąży bo umyły się gąbką na której były plemniki są prawdziwe i rzeczywiście można tak zajść. Kiedyś śmiałam się z takich wypowiedzi a teraz mi samej takie cuda przychodzą do głowy. Ten brzuch nie daje mi spokoju, codziennie przyglądam się sobie po parę razy w lustrze. Już wariuję od tego. To znaczne powiększenie zauważyłam jakiś miesiąc temu i od tego czasu wydaje mi się jakby sie znowu powiększył. Parę tygodni temu wyczułam też pulsowanie w brzuchu, którego wcześniej nie wyczuwałam. Proszę o radę bo już sama nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć. Pozdrawiam

Gość polecam usg

Gość agniecha12
Jasne ze jestes w ciazy, gąbka tez moze zapłodnic Przestancie juz te głupoty pisac tylko za ksiazki sie zabierajcie albo przestancie takie głupie tenaty wymyślac

Gość a w Skandynawii
Litości :o Jak dla mnie to masz wzdęcia i paranoję :o

Gość polecam usg
idz do ginekologa! gabke tez zabierz!!!moze tez zaszla!!! :O

Gość polecam usg
a jak zaszlas to faktycznie - z gabka przed oltarz!!! :D

Gość a w Skandynawii
a z lekarzem to niezły pomysł, jeśli faktycznie Ci sie brzuch powiększył, bo może to wzdęcia, może cysta na jajniku, może coś innego w tym stylu. Tylko blagam, opisz mu objawy, a nie, że z gąbką ... :o

Gość meg178
Nie chodziło mi o o to, że tak myślę, tylko, że już sama nie wiem co to może być. I, że jak nie dowiem się co mogło to spowodować to zwariuję na maxa i sama sobie taką głupotę wymyślę.