Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcesietylkowygadac

w ciągu tygodnia moja twarz postarzała się o jakieś 5 lat...

Polecane posty

Gość Babskie obsmarowywanie facetów
rację ma Paulo. Tylko niedojrzałe emocjonalnie kobiety piszą na tym forum. To widac po ostatnich dówch wypowiedziach.

Gość Faceci trzymajmy się razem

Gość OLOq
Widzicie jaka zawiść płynie z tych osób, które udzielają się na tym forum. Kobieta nie umie sobie sama ze sobą poradzić i kombunuje jak by tu męża zgnoić.No niestety fakt jest faktem. Na tym forum pisza tylko słabe pyschicznie i niedojrzałe emocjonalnie kobiety. A ich słabość wykorzystują wojujące feministki oraz nieznani doradcy.

Gość Paulo
No cóż OLOq obaj wiemy że mamy rację, co do takich kobiet, które na nas najeżdżały na tym forum i słuchały tych debilnych doradców. Wiemy jak na nas pisano na tym forum, jakimi epitetami byliśmy obrzucani. Barki w wychowaniu i niepowodzenia w życiu na całej płaszczyżnie życia to przede wszystkim cechuje takie kobiety. To forum jest typowaym forum, na którym o facetach mówi się tylko i wyłacznie źle. OLOq my wiemy do czego zdolne sa one się posunąć na tym forum. Dlatego też mężowi tej panienki, która tak obelżywie pisze o swoim mężu współczujemy i mamy nadzieję,że po przeczytaniu tego forum wyciągnie odpowiednie wnioski. Nie odpuszczaj tej kobiecie, skoro tak potrafi Ciebie obrażać na forach internetowych.

Gość grdyne
och wy biedni :P nieszczesliwi mezowie :P kij wam w oko widac zasluzyliscie :P

Gość grdyne
dodam jeszcze jedno kazdy ma taka babe na jaka zasluzyl :P wiec spojrzcie na siebie i powiedzcie dlaczego??!! :P

Gość propaganda
paulo to raczej jest odwrotna propaganda, żeby wkręcać i wpedzać kobiety w małżenstwa, w związki z byle facetami, byle jakimi byle byli. A potem z wartościowej, pewnej siebie,wesołej dziewczyny po paru lub kilkunasty latach małżeństwa lub związku zostaje tylko wpędzona w depresje, zakompleksiona, zalękniona ( wewnątrz), zaniedbana, czująca sie gorsza, zazdrosna, zgorzkniała matrona, która wmawia na siłe innym młodym dziewczynom, jakim szczęściem jest małżenstwo, chociaz to po niej w ogóle nie widać, a często jej własny mąż za jej plecami slini sie do atrakcyjnej przyjaciółki, a sam wygląda jak menel tylko troche wypielęgnowany z bebechem wciągniętym na ta okazje. Wmawia sie głupoty młodym dziewczynom, bo one zaczynaja otwierać oczy i wolą być same niż zgadzać się i męczyć jak ich matki czy ciotki z byle kim. I chwała im za to.

Gość propaganda
kobieto ty sam znasz odpowiedź na swoje pytania, już sobie sama odpowiedziałaś,twój mąz stosuje sytematyczną i odpowiednio dawkowaną tresurę i wmawia, że bez niego jestes niczym, a twoje pełne hipokryzji otoczneie, jeszcze mu przytakuje. Kobieto byłam 13 lat męzatką znam ten schemat, taki schemat miały moja matka, ciotki, kuzynki tylko on trwaja nadal, bo uwierzyły, że sobie same bez męża nie dadza rady, ja nie chciałam w wieku trzydziestu paru lat wyglądać na 80, uciekłam i nigdy więcej faceta nie wpuszcze do swojego domu. Na mieście, w hotelu ok, wtedy sa cud miód, starają się pielęgnują , dbaja o siebie, a częstoza tym stoi dbająca o nich mamuśka, babcia, kuzyka, lub inna naiwna kobieta, która czuje sie w obowiązku, żeby to robic, a jak facet to sam robi, to szybko szuka kobiety, która to za nich zrobi. MNie najbardziej rozśmieszył kiedyś tekst mojego wujka, brata mojej mamy, moja mama pojechała na działkę pielić, a on do niej przyszedł ( wtedy już byłąm mężatką), a mu sie guzik urwał w koszuli, no i jak mamy nie było to mi mówi, " przyszyjesz mi guzik i wyprasujesz koszule, bo to taka babska robota" myslałam że padne, a on miał żone, tylko ją zostawił z dwójką dzieci i nie płacił alimentów, łaził do innych bab. Potem słyszłam ten tekst u wielu wielu facetów, nawet potem jak już sie rozwiodłam, ale ja nie mam zamiaru być mamuśką, szczególnie dla tych co w łózku nie potrafią nic tylko włozyć. Kobieto wiesz co masz robic, tylko dalej sie łudzisz, boisz sie samotności, uwierzyłas w te jego brednie, uzależnił cie od siebie, wie o tym i dlatego gnój sobie pozwala. Jedno masz życie, chcesz je spędzić z takim kretynem, przeciez takich jak twój mąz to na kazdym rogu ulicy, przy kazdym pubie spotkasz...

Gość Paulo
Kolejny przykład typowej propagandy kobiecej. Nienawiść do mężczyzn.Propaganda pokaząła prawdziwą twarz tych, które piszą na tych forach.Przykre ale prawdziwe.A wy kobietki jesteście takie biedulki?Dręcozne rpzez mężczyzn?Wmawaicie to sobie i całemu świattu rozpowiadacie te bzdury o tyranach.Propaganda feministek dąży do tego, by facet tylko zarabiał na dom, dawał kasy ile wlezie dla kobietki, gotował, sprzątał, a kobietka wypada na ploty do przyjaciólki, na imprezę z kolegami z pracy, na zakupy. I jeszcze mało - bo ona musi być niezależna. Bo ją mąż ogrnaicza, gdy jej powtarza, zeby nie ywadwała zbyt dużo pieniędzy, bo facetowi podoba się jak jest tak a nie inaczej ubrana. No i jeszcze krzywda się dzieje, gdy mąż pyta z kim o czym rozmawia czy to w kafejkach czy to przez internet. On nie ma prawa wiedzieć, za to ona musi o wszystkim co on robi wiedzieć.Mąż wraca do domu to i tak jest źle, bo nie ma obiadu w domu. Wiec mąż musi coś zrobić, bo inaczej jest zły. Bo ona nie miała czasu na to.Takie są dzisiejsze kobiety, te wyzwolone. Mężu autorki tego topiku mam nadzieję że ty nie przyżywasz takiego piekła jak ja przeżyłem, choć po tekstach twojej żony, kto wie. a głos "Popagandy" pokazuje wartość tych osób które tuttaj naskakują na facetów. Mniej niż zero.

Gość OLOq
"Grdy" nic dodać nic ująć odnośnie twojej inteligencji.

Gość grdyne
moja inteligencja sie nie przejmuj :P ja sie nie przejmuje choc moje IQ to 142 :P

Gość OLOq
Moje 145

Gość grdyne
OLOq chwalisz sie czy zalisz?

Gość OLOq
Nie musze chwalić ani żalić. Tylko aż żal patrzeć jak wy nienawidzicie facetów.

Gość propaganda
tak nienawidzimy facetów, bo przez nich po kilkunastu laach małżeństwa czujemy sie jak ostatnie dno, skąd to sie wzięło? To wy sytematycznie nas do tego doprowadzacie, a pomaga wam w tym jeszcze wasza rodzinka, tj. gadka mojej tesciowej " mój synuś zawsze dostawał ciepłe śniadanka, więc musisz wstać i mu podgrzać mleko z płatkami" . Nieważne było, że jestem w 2 miesiącu ciązy i zygam jak kto, a o 14.00 musze iśc do pracy, miałam wstać o 6,30 i panu mężusiowi podrzac mleczko do płatków, bo mamusia mu tak robiła i rece by mu ujębało po łokcie, gdy sam sobie musiał sniadanko zrobić. MOje kolezanki, moja matka, ciotki, kuzynki miały tak samo, tylko ja tego nie chciałam widziec i słyszeć. Większośc z was to żałosne moczydupk, które potrzebują kobiety żeby wykonywała za was " babska robotę", jak jej nie macie to usilnie jej szukacie, wtedy to sie sarac potraficie, ale jak juz ona jest, to sie to kończy.

Gość grdyne
ja kocham facetow o myslisz ze nienawidze??

Gość Tradycja imie dla dziewczynki
niema takiego faceta ktory by mi kazal nosic to co mu sie podoba!! HAHAHAHA! Albo niech mnie akceptuje albo spada..

Właśnie faceci umieją zrobić wiele rzeczy, a nieraz muszą bop ich kobiety albo są leniwe albo udają że nie mają czasu. A co do ubioru, to nie dziwię się niektórym facetom,że chcą widzieć swoją żonę jako kobietę, bo na ulichach polskich miast coraz mniej jest kobiecości.

Gość tak czy inaczejj
Czemu mialabym sie naginac? Pod gust faceta? Ja postrzegam swoja kobiecosc nie przez pryzmat spodnicy.

i babskie myslenie pozbawione logiki.

ten topik na to wskazuje,że te które na takich topikach piszą mają nie po kolei w głowach. Kochaja swoich mężów inaczej, czyli najchętniej zabiłyby ich. Pełno tu zakompleksionych kobiet takich jak autorka tego topiku.

Gość i jak co słychać