Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze tak ladnie

BLAGAM KTO POMOZE PRZETLUMACZYC Z ANGLIKA????????

Polecane posty

Gość prosze tak ladnie

We won't say Our goodbyes You know it's better that way We won't break We won't die It's just a moment of change All we are Is everything that's right All we need Our love is our divide So don't say You're goodbyes You know it's better that way We won't break We won't die It's just a moment of change

Gość prosze tak ladnie
O JEZU TO DRUGIE NIEPOTRZEBNIE WKLEILAM. BLAGAM

Gość prosze tak ladnie
It's just a moment of change czy to znaczy: to jest wlasciwy moment na zmiane?? prosze

Gość 123buziaczek
We won't say Our goodbyes You know it's better that way -ty wiesz ze ta droga jest lepsza We won't break Nie zerwiemy We won't die Nie umrzemy It's just a moment of change to tylko chwila zmiany All we are tacy jestesmy Is everything that's right czy wszystko jest dobrze All we need to co potrzebujemy Our love is our divide to nasza milosc So don't say nie mow nie You're goodbyes twoje pozegnanie You know it's better that way ty wieesz ze to wyjscie( droga) jest lepsza We won't break We won't die It's just a moment of change

Gość 123buziaczek
to jakas piosenka???

Gość prosze tak ladnie
tak dziekuje Ci baaaardzo, moglabys calosc?prosze

Gość prosze tak ladnie
I tried to paint you a picture The colors were all wrong Black and white didn't fit ya You're all alone You were shaded with patience You're strokes were everything That I need just to make it And I believe that It's time to tear you apart But it won't break Anything that you are You are We won't say Our goodbyes You know it's better that way We won't break We won't die It's just a moment of change All we are All we are Is everything that's right All we need All we need Our love is our divide I want a minute in your shoes They never would have fit I figured there's nothing to lose I need to get Some perspective On these words Before I hunt them down You're an island And my ship has run aground Time to tear you apart But it won't break Anything that we are We are Everything you did And I can be You changed My philosophy I'm never gonna let you Cast me by

jak mozna nie znac angielskiego na tak niskim poziomie? poza tym jesli nie wiesz co znaczy "tear" lub "die" sprawdz w slowniku..

Gość prosze tak ladnie
malgosia:P

Gość ola09876
I tried to paint you a picture -Próbowałem(am) narysowac ci obraz The colors were all wrong -Te kolory były nie prawidłowe(błędne) Black and white didn't fit ya-Czarny i biały nie pasowały You're all alone -jestes sam(a)

Gość prosze tak ladnie
dzieki wiecej;)

ale len z Ciebie.. cale zycie bedziesz tak czekac na gotowe? Nie masz slownika w domu? to wejdz na np. www.ling.pl nawet nie wiesz ile mozna przyswoic nowych slowek i wyrazen dzieki takim tlumaczeniom!! Polecam! Naprawde wspanialy sposob nauki !! I nie badz na mnie zla ;) chce Twojego dobra

Gość ola09876
I want a minute in your shoes- chce minute w twoich butach They never would have fit -nigdy nie pasowały I figured there's nothing to lose -kształt?? I figured(to nie wiem jak przetlumaczyc) jest niczym do stracenia I need to get -potzrebuje to dostac Some perspective-jakas perspektywa On these words -w tych słowach Before I hunt them down-nim je dopadnę You're an island -byłes wyspa And my ship has run aground -i moj statek zatonął You were shaded with patience-byłes cieniem cierpliwości????? You're strokes were everything That I need just to make it-potrzebuje poprostu to zrobic And I believe that-i ja w to wierze It's time to tear you apart-to czas na....... But it won't break -ale nie zadziałało Anything that you are-wszystkim czym jestes You are jestes Everything you did-wszystko co robiłeś And I can be - i ja potrafie You changed-ty zmieniłes My philosophy-moja filozofie I'm never gonna let you- nigdy cie nie zostawie(nie pozwole ci odejsc) Cast me by-rzuc mnie(odrzuciłes mnie)?????? Tam gdzie sa kropki pytajniki nie ejestem pewna Pomogłam jak mogłam 20zł sie nalezy hehehe

Gość prosze tak ladnie
super dziekuje🌼 :D