Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sobie panna nikt

prosze o rade....

Polecane posty

sytuacja wygląda tak: jest dziewczyna, która ma faceta i jest przekonana że jest tą jedyną, ale nie wie, ze jej ukochany przez pół roku ją zdradzał jednoczesnie okłamując tą drugą że z dziewczyną zerwał i nic go juz z nią nie łączy...gdy ta druga dowiedziała się że ją również okłamywał zakończyła znajomośc i zerwała wszelki kontakt z nim...czy powinnam powiedzieć prawde czy pozwolić dziewczynie nadal żyć w nieświadomości?? jak myslicie??

Gość króliczkowa
powiedzieć..

powiedziec prawdę tej drugiej okłamywanej ja w kazdym badz razie chciałabym wiedziec

Gość dm12
powiedzieć...też tak sądzę!!

Gość powiedzieć tym bardziej
że to nie facet zerwał z tą drugą tylko ona sama.

Gość powiedzieć....
i zawsze rób to czego chciała byś dla siebie... to najlepsze rozwiązanie.. A która z nas chciała by żyć w niewiedzy??

Gość jasne ze tak

Gość NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Nie mów nic daj sobie spolj i im może on zbłądził i tego żałuje może nie potrafił wybrać daj im żyć nie wtrącaj się nie warto to jego życie a tobie nic do tego

Gość WE WILL
jesli to facet mojej panny tto mu powiedz nie czekaj ;)

Gość takie są tylko
lepiej porozmawiaj go a nawet zaszantażuj żeby sam jej o tym powiedział,jeśli tego nie zrobi ty jej to powiedz

Gość jasne ze tak
NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ciekawa jestem czy wygłaszała byś takie opinie gdyby chodziło o Twojego faceta, nie sądzę 💤 a może należysz do tych co udają ze nic nie widzą :O Kobieta ma prawo wiedzieć z kim żyje i niech sama dokona wyboru znając prawdę.

jednak mam coś do tegp bo to ja byłam tą drugą okłamywaną przez pół roku...chciałabym jej powiedzieć o wszystkim ale podejrzewam ze gdy to zrobie to ona mi nie uwierzy....tym bardziej gdy się dowie kim jestem...z nim nie będe rozmawiać, zerwałam z nim wszelki kontakt i lepiej bedzie jak tak pozostanie

Gość prawda tylko prawda//
sama juz nie wiem czy to moze przeczulenie....ale boje sie ze bede cierpiala...ze mnie znowktos zostawi...on podoba sie kobietom...wiem ze molgby sie szybko pocieszyc....a ja nie czuje sie przy nim ta naj kiedy tak sie czulam...

Gość może jej napisz
opisz całą sytuację w mailu lub smsm (jeśli masz namiary) i niech ona robi z tym co chce ale powinna znać prawdę. Ja bym chciała wiedzieć tak jak większość z nas ale jak widać są nieliczne wyjątki, żałosne wyjątki 😭

Gość prawda tylko prawda//
ups. pomyliłam tematy :P ________________________________________________ powiedz!!!!

dziękuje Wam za wasze opinie które utwierdziły mnie w przekonaniu że powinnma powiedzieć, a co ona z tym zrobi...no cóż ja juz na to nie będe mieć wpływu....jeszcze raz dziękuje:)

Autorko Dobry uczynek czy "niedźwiedzia przysługa"? Zależy to od twojego stopnia zażyłości z jego dziewczyną. Jeśli sie dobrze rozumiecie, przyjaźnicie - delikatne wytłumaczenie albo chociaz danie do zrozumienia, żeby sama dowiedziała sie reszty - jak najbardziej ma sens. W przeciwnym wypadku efekt może byc taki, że burząc jest nieśwaidomy spokój podświadomie oskarży ciebie o namieszanie w ich związku i staniesz się dla niej wrogiem, prze którego wszystko sie zaczeło psuć. A i facet nie bedzie ci wdzięczny. Wtedy lepiej zostawić te informacje dla siebie. Oczywiście, że jeśli on zrobił to raz - jest niebezpieczeństwo powtórki. Ale... ...może facet tak będzie żałował, że już nigdy nie narazi jej i siebie na ryzyko rozpadu związku? Rozwagi. To przecież czyjeś szczęście.

właśnie tego najbardziej się obawaiam ze cała wina spadnie na mnie a przecież ja tez byłam okłamywana...a czy on załuje?? nie wiem, moim zdaniem facet jest dorosły i skoro okłamuje dwie osoby to jest świadomy tego co robi!

Gość nieeeeeeeeeeeeeeeeee
szukasz na nim zemsty odpuść

jakbym chciała się zemscic to ani minuty bym się nie zastanawiała czy powiedziec czy nie i nie prosiłabym o rade

Gość nie wiem co
ja też mam wrażenie że chodzi Ci przede wszystkim o zemstę i o poczucie zwycięstwa. Jakoś nie chce mi się wierzyć, że Ty tak z troski o tą drugą. A co, to Twoja siostra czy przyjaciółka, Hanej?

chyba lepiej wiedzieć. przynajmniej ja bym tak wolała. Może powiedz temu facetowi, aby wyjaśnił wszystko swojej dziewczynie... zaznacz, że jeśli tego nie zrobi, możesz go wyręczyć ;P