Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aleks81

15 dni

Polecane posty

Gość aleks81
no kwaty tez musze sprawdzic czy wszytsko gra, ja mam typowy bukiet ( taka kula- na mikrofonie ,tak to sie fachowo nazywa) , kolor brudny roz, a w kazdej rozu mama pereka , z tego wzglédu ze suknia ma kolor perlowy , nie jest biala dziwczyny dajnie linka do swoich sukienek, dziékuje ;-) za pochwale sukienki

Hej!No ja niestety nie potrafie tu wklejać linków i nie pokarze Wam mojej sukni!To i tak jest własny projekt góra z innej sukienki a dół też i jeszcze trochę zmain!A bukiet to liczę na doświdczenie mojej kwiaciarki, wybrałam tylko z jakich kwiatów ma być!

Gość aleks81
no tylko 10 dni

Gość aleks81
od dzis 9 dni!!!!ja od 2 czerwca ma urlop, dziewczyny a jak tam Wasze pierwsze tańce?? ja sie uczyłam do noce i dnie

hej!Ja też już mam od 2czerwca wolne, ale niestety mój narzeczony idzie 2 czerwca do nowej pracy i nie wiadomo jak tam z wolnym!My tańczymy do \"Oczarowania\" Wodeckiego, chodziliśmy na przyśpieszony kurs tańca i tam wymyślono nam choreografie!A jak tam dziewczyny Wasze panieńskie robicie coś?Pozdrawiam!

Gość aleks81
Masz tak samo na imie jak ja Ola ;-), słyszałam oczarowanie Wodeckiego na you tube slicznie walczyli, ja tez miałam przyspieszony kurs tańca, Walc wiedeński, uczyłam sie w szkole tańca w Londynie bo tu mieszkam, ale to była polska szkola;-) , tez mam choreografie, ale i tak sie boje ;-)

Gość aleks81
a co do panieńskiego to ide tylko z moja przyjaciółką do spa na jeden dzien , nie robie imprezy, bo źle znoszę alkohol a poza tym nie ma czasu

no mamy takie same imiona i jak te 81 w twoim nicku oznacza rocznik urodzenia to jesteśmy z tego samego rocznika!No ja też się boję pierwszego tańca, teraz niby nam wychodzi, ale w dzień wesela i wysokie i sukienka to nie wiem jak wyjdzie.Tym bardziej, że ja nie chodze w butach na obcasie, a te do ślubu są na dużym!Mam nadzieje, że nie wywinę orła na środku sali!Pozdrawiam

Gość aleks81
tak 81 to rocznik!!ja mam ten sam problem z butami i suknia, jak ćwiczymy w adidasach to wszystko oki, ale ja mam wąska suknie i buty na obcasach wiec nie wiem jak nam pójdzie, bo mój narzeczony to za dobrym tancerzem nie jest ;-)

No mój terz nie jest królem parkietu!Cieszę się tylko tym, że mam dosyć skromną sukienkę \"ala rybka\", bo nie wyobrażam sobie tańczyć w jakiejś takiej naprwde szerokiej!

Gość aleks81
ellllo a gdzie sie podziały panny młode na 7 czerwca ;-)?

Gość aleks81
to ile jeszcze dni?;-)

aleks81, jezeli uwazasz ze nie jestes zbyt urodziwa to idz do jakies dobrej kosmetyczki, umaluje ciebie ładnie fryzjer fajnie uczesze i naprawde bedziesz wygaladała cudownie, zreszta prawie kazda panna mloda wyglada pieknie pod warunkiem ze ma dopasowana sukienke, makijaz i fryzure

a ja się rozchorowałam i na antybiotykach jestem :(....dobrze że jutro nie biorę ślubu!

Gość aleks81
no to zycze pozwotu do zdrowia! tak wiec rowno 7 dni!

Gość aleks81
6 dni

Gość aleks81
HEHEH dokladnie ;-)

Gość aleks81
NO TO GRATLACJE ;-)

Gość aleks81
hej dziwczyny juz sroda , byłam dzisiaj zrobić sobie fryzure slubną...bedę miała hiszpańskiego koka

Gość dzis wtorek

4 dni :) ja byłam na próbnej fryzurze w sobotę, na koka się nie zdecydowałam fryzjerka dopasowała mi inną fryzurkę

jeszcze pare godzin....takiego stresa już dawno nie miałam, aż mi się ręcę trzęsą

Gość aleks81
to dzis!!!!!!zaraz umre4 na zawał ;-)