Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość napalonaaaa

Czy mam go zmuszac?

Polecane posty

Gość napalonaaaa

Zawsze mam ochote na seks, zawsze! Moj facet niestety nie, czesto sa miedzy nami klotnie z tego powodu.. Staram sie go jakos zmusic do seksu: obrazam sie, nie odzywam ale to nie pomaga...! Co mam zrobic w takiej sytuacji? Nie naciskac go, czekac miesiacami az sam zechce? On to by chyba chciał tylko 1 w miesiacu i koniec...

Gość ihahhau
zmien faceta njalepiej na mnie jja moge dwa razy dziennie :P

Gość napalonaaaa
ale ja sie powaznie pytam.... mam dosc zmuszania go!

Gość napalonaaaa
Ale to nic nie daje... On mowi ze nie ma ochoty tak czesto. czasami nawet podnosi glos zebym sie ubrała.. heh co ja mam robic? Ciezko mi bez seksu a jemu sie nie spieszy... Mam tak czekac w nieskonczonosc?????

Gość napalonaaaa
czekac? zmuszac?

Gość pi ale glupota
to jest jakis burak ułomny jest mi sie chce codziennie i nawet 2 razy minimum.

Gość dsfdsf
a moze go nie podniecasz?

Gość p.w.
To jeszcze są takie kobiety które mają ochotę na sex,i to w stałym związku?Gdzie Was szukać ?

Gość p.w.
To jeszcze są takie kobiety które mają ochotę na sex,i to w stałym związku?Gdzie Was szukać ?

Gość fgbfgbgb
Współczuję. Nie wyobrażam sobie proszenia o seks. Już po paru dniach czułabym się niekochana, nieakceptowana... a po co mi związek jeśli tak mam się czuć. Ten twój facet to jakiś aseksualny impotent albo ukryty gej. :/

Gość tosiekkkk
dla mnie to nie zrozumiałe jak moze sie facetowi nie chcieć. Może powinnaś namówić go na wizyte w poradni np u seksuologa

Gość Stinven21
hmmm...no strasznie dziwny chlop z niego jest.zdaje mi sie ze za malo rozmawiacie na temat tego dlaczego tak jest.obrazanie nic nie pomoze,on ma jakies zachamowanie w sobie i dlatego tak jest,tak mi sie wydaje,albo po prosru gosc dostal faje w naturze zeby tylko nia sikac i nic wiecej,rozni sa ludzie.pomysl o innym facecie bo w przyszlosci to nie wrozy dobrze bo kazdy o tym wie dobrze,ze zycie kreci sie wokol lozka.pzdr

Gość Centirion
Czyli ze jestes czerstwa w lozku , tyle . Jak mozna prosic faceta o sex , facetowi zawsze chce sie ruchac , tylko trzeba do niego odpowiednio podejsc . Chcesz sie pieprzyc , tzn. ze nie jestes jakas zacofana mocherka . Podekc do niego i zrob mu lodzika tak bez zbednych ceremoni , wydyma Cie ze az bedzie Ci sie oranzada z komuni odbijala .