Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co lepsze

ile zarabiaja kelnerki

Polecane posty

Gość co lepsze

ile na h? ile za napiwki?

zalezy :P gdzie. w pewnej restauracji wlsoskiejw lodzi 4,5 zl na godz+napiwki- a tu juz roznie od 25 zl do 200 zl za dzien

Gość
podkarpacie - 8-12 zł/h + napiwki różnie :)

Gość kot_garfield
W Anglii w dwugwiazdkowym hotelu stawka minimalna za godzinę (5 funtów z groszami, nie pamiętam dokładnie)+napiwki (z tym już różnie, zależy od gości).

Gość z ionnego tematu ja
Wpisałem Cię przykładowo: Gdańsk 240 h/ miesiąc - 1200/-m-c oto wyniki: Jako kobieta, lat 19, mająca wykształcenie Średnie ogólnokształcące zarabiasz średnio 1.200,00 zł brutto miesięcznie, pracując w miesiącu 240 godz.. Pracując na pełen etat zarabiałbyś 800,00 zł brutto miesięcznie i takie wynagrodzenie analizowane jest w tym raporcie. BRANŻA OGÓLNIE Twoja branża to gastronomia, catering 1,8% osób z Twojej branży zarabia poniżej 800,00 zł 98,2% osób z Twojej branży zarabia powyżej 800,00 zł W Twoim województwie ok. 100,0% pracowników z tej samej branży zarabia więcej od Ciebie !!! http://kto.ilezarabia.pl/

Gość co lepsze
ojejku:(:( tylko ze to jest z kwatera i wyzywieniem, a ja tyle jem ze na pewno splajtuje - bulke na dzien. poradzcie mam sobie [poszukac gdzie indziej pracy? to co mam chodzic po resteuracjach, barach i pytac czy nie potrzebuja kelnerki? ja pracowalabym tam 300 h:(:( jade z kolezanka to mozemy razem wynajac pokoj

Gość jeśli we dwie
to łatwiej będzie pomyśleć o własnym interesie na plaży - porozmawiaj z koleżanką

Gość co lepsze
wkurzajace te zycie

Gość nie bierz mniej niż 10 ma godz
i po kazdego dnia kasa do rączki, bo jesli ma byc na czarno, to po miesiącu możesz zobaczyć figę z makiem ...

Gość co lepsze
no dobra ale to jak mam znalezc taka prace, bo to przez znajomego? mam czytac gazety chodzic po resteuracjach barach i sie pytac?

Gość ile kel
......................

Gość ileeeeeeeeeee

Gość upupupupupu

Gość kitty1985
wroclaw, na reke 1400okolo 200 godzin miesiecznie, plus napiwki na solnym okolo 30-80 zl dziennie, bo dzielone jescze pomiedzy pomoce barmana itd... nie narzekam

Ja miałam na początku 7 zł/ h, po miesiącu 9zł/ h ... :) ale rzuciłam to w cholerę :P

Gość 665tfyu5v
kasuj na gębę a bedziesz miala dziennie 800zl

Gość kitty1985
hahahaha no wiesz u nas codziennie wieczoewm jest robiony remanent kt jest sprawdzany z wyciagami z kas i jesli cos sie nie zgadza to nie jest za milo...