Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sasasasasaaaa

Ludzie których nie trawimy

Polecane posty

Gość sasasasasaaaa

;) jak wyżej:) opisujcie takich(konkretnych) co was wkurzają i napiszcie dlaczego:)

Po co poświęcać na forum czas na opisywanie ludzi, których nie trawię i mnie złoszczą ? Nie są na tyle istotni w moim życiu, żebym traciła na nich energię i dobre samopoczucie. :classic_cool: Kabel :)

Gość super obgadajmy kogoś
ja nie trawie koleżanki, która jest strasznie na pokaz, wystarczy czytać jej opisy gg zeby wiedzieć co się u niej dzieje. jak musiała isć do lekarza to wymyśliła 1 dnia kilka opisów na ten temat i ciągle je zmieniałą zeby zwrócic na siebie uwagę. na n-k zamiesciła chyba z 30 swoich zdjęć;P

Gość krzesimir
morda mordowska jest wkurzajaca no i oczywiście jarek_84 z mordeczka to dźołk :):):):):)

A ja nie trawię jednej takiej głupiej cipy, co nie widzi dalej niż koniec własnego nosa, myśli tylko o solarce i generalnie jest głupia jak but, a myśli,że skoro jest ladna to jej się wszystko należy! Ale na szczęście ją gaszę!

Gość calineeeeeeeeczka
no tak niby szkoda czasu ale można sie "wykrzyczec". poza tym to może byc śmieszne dla innychkiedy będą to czytac;) ja-nie trawie goscia który jest moim dalszym znajomym. przede wszystkim wyśmiewa się z ludzi by sobie wynagrodzić to że sam jest zakompleksiony. moim zdaniem to zyciowy nieudacznik:) nie da się z nim rozmawiać, bo nie potrafi cierpliwie wysłuchać tylko narzuca swoje zdanie. uwielbia mieć sluchaczy i gadac jakieś bzdury;) ale najgorsze jest chyba własnie to ze wysmiewa innych by smemu móc "urosnać". załosny:D

ponawiacz...:o szczerze mówiąc, rzygam już jak Cię czytam :o A co do niestrawialnych, to czasem jest tak, że nawet nie wiem dlaczego, a ktoś mnie irytuje. Samym tym, że jest. Bez powodu właściwie. A zresztą...:o

Gość ojjj a ja
nie cierpię dziewczyny, która odzywa sie do mnie tylko jak czegoś potrzebuje.. notorycznie!

Gość jak kogoś nie trawię
to staram się zapomnieć ojego istnieniu. Po co mam sobie zaprzątać głowę kimś, kto wnosi do mojego życia negatywne emocje? Jest tyle piękna na tym świecie :classic_cool:

Gość niee cierrrpę
dziewczyny która ciagle kłamie i wymyśla hostoryjki. nikt jej nie wierzy :o

Gość malamirabelka
Nie lubie ludzi, ktorzy uwarzaja siebie za lepszych i madrzejszych od innych.

Gość premier donald tusk
parszywy oszust