Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 395

A ja jestem ....miły facet?

Polecane posty

kfiotek, ale autor topicu wg własnego mniemania pomaga tym kobietom... On przecież sprawia, że one czują się "choć przez chwilę kobietami" i powinny być mu za to wdzieczne.

Gość kfiotek
Apostoł - mam nadzieję, że nie pijesz do mnie? Bo wyjątkowo trzymam dziś nerwy na wodzy :p

Gość kfiotek
i nie łajam nikogo, próbuje jedynie zobrazować położenie tych kobiet, którym autor topicu pomaga 🖐️

"Zacząłem się spotykać z trzema kobietami poznanymi przez internet i ...z tym właśnie nie mogę sobie poradzić..." Och, Karol... Znajdź czwartą, będzie komplet. I tylko kondycji życzę, kondycji... Całkiem szczerze. Przynajmniej zanim przyjdzie Retro.

Gość
kfiotek => wypowiedź była do Ciebi, a jak ją odczytasz...? "Świat jest tekstem" "szukanie" => dowcip się wyostrza? :P

Gość 395
A czemu myslisz, że musze miec z tego jakieś korzyści? Może własnie jestem na tyle niemądry, że nie umiem sie z tego wycofać. I tyle. Apostoł, aj wiem, ze Ty jesteś prawy i nienagannie moralny ale nie wszyscy tacy są. Dlatego ten świat jest tak piękny w swej róznorodnosci.

Gość 395
Dzięki za wszystkie pouczające wypowiedzi.

Gość
Szukanie dziury w całym => achhh, więc to nie rozwój, jak myślałem, ale raczej starzenie... Polecam setkę do obiadu - fenomenalnie wpływa na pamięć :D

Gość
395 => jestem nienaganny podług własnej moralności. Żal mi tylko Ciebie, żeś własnej jeszcze nie wypracował. Aczkolwiek pochlebia mi to co nieco, boś ode mnie starszy. Ja nie potępiam już, ja się co najwyżej śmieję.

\"I jak już sie raz to zrobiło później jest już łatwiej. Wiem, że to brzmi infantylnie, wręcz głupio...ale taka juz jest natura człowieka.\" Właśnie dlatego umawiaj się z kolejnymi - później będzie już łatwiej - aka już jest natura człowieka.

Gość
Szukanie dziury w całym => rytm świata, ay? Powtarzalność jest najlepszym wynalazkiem ludzkości.

Gość 395
Apostole :) NIe siedzisz w mojej skórze, nie znasz mnie, mojego zycia, myslę , ze nie masz prawa osądzać ludzi. Możesz co najwyżej wyrazić swoje skromne zdanie. W kwestii moralności też nie jesteś autorytetem i nie pochlebiaj sobie. A może rzeczywiście narodził się nam apostoł, czysty , nieskalany, prawy ... w takim razie jestem pod wrażeniem . Pozdrawiam

Gość
395 => Faktycznie jest to MOJE SKROMNE ZDANIE Powinieneś być. nie Justyna => moja była szyta na miarę :P

Gość
nie Justyna => żonę też sobie się bierze na miarę, jako i szatę. Chwała temu co zamienił kijek na siekierkę. Resztę uczcijmy pełnym współczucia milczeniem...

Ale jeśli chodzi o szaty, to po jednorazowym użyciu następuje pranie. I wyjmuje się czyste i pachnące - jak nowe.:P Nie stosować do żon.

Gość
nie Justyna => żony wyprać nie można, a szata niedopasowana nawet po praniu będzie za duża, lub za mała...

Można wyprać, skoro prać można. Co nie znaczy, że się powinno. A niedopasowana szata może przecież pasować - wystarczy drobna przeróbka albo w szacie albo w sobie.:D

Skóra cierpnie jak się czyta, że ktoś naprawdę ewidentne zło może nazywać dobrem.