Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czesc wszystkim

pomocy! help me

Polecane posty

Gość czesc wszystkim

czesc wszystkim! Mam bardzo wazne puytanie bo trzy dni temu kochalem sie z kolezanka i ona robila mi "loda" . Kiedy robila ja wytrysnalem niespodziewanie w jej usta i ona polknela... Wiem ze to co pisze wydaje sie wam absurdalne i nieprawdziwe ale tak bylo . I po paru godzinach doszlem do wniosku ze skoro dziecko odrzywai sie przez pempowine to pewnie jest polaczone jakos z zoladkiem kobiety a skoro jest to takie polaczenie to sie zastanawiam czy przez taka glupote ona moze jakos w ciaze zajsc...:/// Boje sie i panikuje dlateog tez pytam sie was moi przyjaciele o takie rzeczy bo mam dopiero 16 lat a nie kce jeszcze mmiec dzieciaka na wychowaniu bo chce skonczyc gimanzuj wkoncu potem liceum i isc na studia zeby potem isc do dobrej pracy . Strasznie sie boje i baDZCIE ludzie wyrozumiali dla mnie bo cale zycie przedemna . Jeszcze dodam ze na drugi dzien kazalem jej sie dokladnie przemysc w okolichac rozrodczych i zastanawiam sie czy to cos moze juz zmienilo . Potem szybko polecialem do znajomego aptekarza z osielda i powiedzialem w jakiej sytuacji stoje(ze chyba zaplodnilem dziewczyne) . Po dklugich prosbach i obecaniu mu przyniesienia recepty w najblizszym czasie udalo mi sie zakupic postanor . Szybko poszlem do mojej kolezanki i jej kazalem zazyc to jak najszybciej , ona wziela dwie tabletki na raz ale co najgorsze pozniej sie okazalo ze talbetki te sie bierze w odstepie 12 godzin od zazycia pierwszej . Jestem zalamany ... Jakiew moga byc skutki i co mozesz sie stac gdy postrinat nie zadziala? czekam na szybka odpowiedz bo sie martwie i od razu przepraszam z gory za ten topik jezeli on kogos zdenerwowarl lub z irytowal...:(( Pozdrawiam Norbetr

Gość czesc wszystkim
nie bawie sie.. ja pytam powarznie :-(

musisz wziasc wode kolonska i nalac na zoladz widzalem to na filmie, wiec pewnie sprawdzony sposob

ok wiec tak..... aby powstalo jajko musi polaczyc sie komorka rozrodcza meska ( plemnik) z komorka rozrodcza zenska ( jajem) i zagniezdzis sie w sciolce sluzowej macicy...twoje polkniete plemniki zostaly juz dawno strawione ( bialko i cukier) w zoladku dziewczyny...nie dosc ze stary i glupi, to jeszcze na biologi nie uwazal :D

Gość czesc wszystkim
ale to jej musze nalać woda kolońska czy sobie?

Gość a ja ja ja
cza bylo sie zabezpieczyc teraz za pozno na panike

Gość czesc wszystkim
chciałem miec pewnośc i zapytałem na innym forum

Gość czesc wszystkim
nie mam wody kolonskiej ale polalem domestosem bo tez fajnie pachnie. Smiesznie zmarszczyl mi sie napletek :classic_cool:

Gość czesc wszystkim
ale jak sobie>? ale to nie ja moge być w ciązy tylko moja kolezanka

Gość a ja ja ja
kobitki ale to zaplodnienie z zoładka przez pempowine to dobre jakbysmy cale zycie ja w brzuchu mialy !!

Gość a ja ja ja
kurcze to widze ze teraz na topie ten postinor pewie w delikatesach na degustacji czestuja

Gość czesc wszystkim
a moze powinniem isc z nia do gina? tylko tak troche głupio.. nie chce rzeby jakis obcy dziad tam łapy wsadzał :-(

Gość a ja ja ja
nie wsadzi lap bo jesli zaplodnienie nastepuje ustami to bedzie miala gastroskopie

Gość a ja ja ja
sumienie przestraszyles mnie teraz nie wiem czy dzis dziecku nie kupila piguek zamiast cukierkow bo tak odruchowo wzielam a maly odrazu przy kasie przechwycil

Gość czesc wszystkim
a co to jest gastroskopia??? :-(