Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arom50

mąż porzucił mnie i troje dzieci ukrył fakt że ma dziecka z inną kobietą

Polecane posty

Gość arom50

Mąż porzucił nas nagle 1,5 roku temu Mam Troje dzieci 8,13,15 lat. Teraz dostałam pozew o rozwód bez orzekania o winie ale syn w szkole dowiedział się że ma brata. Mamy dom i nie chce przepisać go dla dzieci. Czy mam szansę nie dać jemu rozwodu Chcę zaproponować aby rok on sprawował opiekę w naszym domu nad dziećmi rok ja czy to jest możliwe? Popsuł sobie relacje z dziećmi i bardzo go znienawidziły. Był kiedyś dobrym mężem i dobrym ojcem. teraz chce ich pozbawić siebie i domu.

Gość mis pryszczatek
rozwód bez orzekania o winie? żarty sobie koles robi?

nie no z tą wymuszoną opieką to chyba nienajlepszy pomysł...ale możesz odmówić rozwodu dokąd nie przepisze domu na dzieci :)

Gość deelayah
Dlatego ja nie chce miec dzieci. W dzisiejszych czasach facet nie czuje juz odpowiedzialnosci za rodzine. Jak po 15 latach naiwnie mu sie mloda dupa, to bez skropulow ja porzuci(rodzine):O

Gość arom50
Dzięki za odzew. Tak to fakt potwierdzony skojarzyłam sytuacje i przycisnęłam skur....Jak syn go zapytał czy to prawda że masz dziecko to odpowiedział a jak tak to co...Jeżeli ktoś mógłby mi doradzić jak zabezpieczyć dom żeby nam go nie sprzedał to bardzo proszę o radę Powiedział że nie zrzeknie się dla dzieci. Nie wiem jakiego wątku się złapać