Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dardarek

Czy powinienem dać jej szansę?

Polecane posty

Gość dardarek

Dwa lata temu spotkałem cudowną dziewczyne, zakochałem się w niej niemal od pierwszego wejrzenia ona zreszta we mnie tez i te dwa lata kiedy jestesmy razem były najszczęsliwszym okresem w moim zyciu. Niestety miesiąc temu podczas spotkania ze starymi kolegami jeszcze ze szkoły średniej dowiedziałem się o mojej dziewczynie takich rzeczy, że aż mnie zmroziło. Okazało się, że ona z czasów kiedy ja znali było bardzo towarzyską osobą i zmieniała facetów jak rękawiczki, traktowała seks jak sport. Szczegółów wam oszczędzę ale były dla mnie szokujące. Rzecz jsna strasznie mnie ta wiadomośc przybiła. Dwa dni biłem się z myslami, chodziłem przygnębiony i w końcu postanowiłem ja o to zapytać. Rozpłakała się i przyznała, że to prawda. Powiedziała, że była, młoda, zagubiona i teraz tego żałuje. Teraz tylko ja się liczy a inni faceci nie istnieją dla niej. Kurcze w sumie to ja jej nawet wierzę. Wierzę, ze mnie kocha, wierze że tego żałuje, że jestem dla niej najważniejszy. Problem jest w czym innym. Problemem jest to, ze kompletnie straciłem do niej zaufanie. No bo skoro ona traktowała seks jak sport i zmieniała facetów jak rękawiczki to skąd mam miec pewnośc, że po pewnym czasie jej się nie znudzę i nie zacznie mi przyprawiać rogów. Może jestem niesprawiedliwy i moje obawy są przesadzone ale cały czas mnie to męczy i nasz związek nie jest juz taki jak dawniej. Pojawiła się zazdrość, podejrzliwośc, jak gdzies wychodzi od razu pytam gdzie idzie itp. Kiedyś tego nie było, ufałem jej całkowicie. Jak myslicie czy powinienem dac jej szansę, czy w ogóle nasz związek ma sens. Planowaliśmy ślub w sierpniu ale teraz zaczynam się zastanawiać czy byc z nia dalej.

Gość daj..........
liczy sie to jaka ona jest odkad jestescie razem! Czy zawiodla Twoje zaufanie w trakcie trwania zwiazku?(oprocz tej sprawy) Nie mówila bo zaluje i jej jest wstyd...kocha Cie jesli jest takjak piszesz kochasz ja równie mocno..warto to psuć...dwa razy sie zastanow nim postanowisz to zakonczyc bo potem moze byc za pozno!

Gość Ale pierdolisz
Nie mnóż wątków, głupi capie. I tak widać na kilometr, że to prowokacja. Dość marna, przy okazji.

jaka znowu szanse? a czy ona ci cos zrobila zebys mogl jej dawac jakies szanse?! puknij sie w glowke, zanim zaczniesz pisac takie herezje. dziewczyna byla wobec ciebie uczciwa, jest ci wierna, dodatkowo przyznala sie do bledow w przeszlosci (zauwaz, ze wtedy jeszcze nie byla z toba). moim zdaniem nie masz powodow, aby ufac jej mniej niz zanim sie dowiedziales o jej dawnych przygodach.

Gość FRONT ANTYPROWOKACYJNY
:classic_cool: n u d z i s z ! ! ! n u d z i s z ! ! ! n u d z i s z ! ! ! n u d z i s z ! ! ! n u d z i s z ! ! ! n u d z i s z ! ! ! n u d z i s z ! ! ! n u d z i s z ! ! ! n u d z i s z ! ! ! n u d z i s z ! ! ! n u d z i s z ! ! ! n u d z i s z ! ! ! n u d z i s z ! ! ! n u d z i s z ! ! ! n u d z i s z ! ! ! n u d z i s z ! ! ! n u d z i s z ! ! ! n u d z i s z ! ! ! n u d z i s z ! ! ! n u d z i s z ! ! ! n u d z i s z ! ! ! n u d z i s z ! ! ! n u d z i s z ! ! ! n u d z i s z ! ! ! n u d z i s z ! ! ! n u d z i s z ! ! ! n u d z i s z ! ! ! n u d z i s z ! ! ! n u d z i s z ! ! ! n u d z i s z ! ! ! n u d z i s z ! ! ! n u d z i s z ! ! ! n u d z i s z ! ! ! n u d z i s z ! ! ! n u d z i s z ! ! ! n u d z i s z ! ! ! n u d z i s z ! ! ! n u d z i s z ! ! ! n u d z i s z ! ! ! n u d z i s z ! ! ! n u d z i s z ! ! ! n u d z i s z ! ! ! n u d z i s z ! ! ! n u d z i s z ! ! ! n u d z i s z ! ! ! n u d z i s z ! ! ! n u d z i s z ! ! ! n u d z i s z ! ! ! n u d z i s z ! ! ! n u d z i s z ! ! ! n u d z i s z ! ! ! n u d z i s z ! ! ! n u d z i s z ! ! ! n u d z i s z ! ! ! n u d z i s z ! ! ! n u d z i s z ! ! ! n u d z i s z ! ! ! n u d z i s z ! ! ! n u d z i s z ! ! ! n u d z i s z ! ! ! n u d z i s z ! ! ! n u d z i s z ! ! ! n u d z i s z ! ! ! n u d z i s z ! ! ! n u d z i s z ! ! ! n u d z i s z ! ! !