Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sssaszaaea

spotkanie po latach?

Polecane posty

Gość sssaszaaea

Mam spotkanie z osobą, którą nie widziałam kilkanaście lat /przyjaciółka z dzieciństwa/ i trochę to przeżywam, czy ktoś miał podobną sytuację? Jak sie zachowywaliście? Podzielcie się własnymi doświadczeniami. Mam miłe i dobre wspomnienia ale przez tyle lat być może już nie nadajemy na tych samych falach, ech... :)

Gość niedopalek Etny
nie martw sie - pewnie bedzie fajnie:) Wróci Wam wszystko, wspomnienia w jednej chwili i potem sie rozkrecicie i trudno sie bedzie rozstac

Gość sssaszaaea
mam nadzieję, ale to dla mnie trudne jako dzieci byłyśmy bardzo zżyte a teraz może okazać się, że jesteśmy dla siebie jak obce osoby i nie mamy wiele wspólnego pewnie nie przeżywałabym tego tak bardzo, gdyby nie to właśnie dziecięce przywiązanie, które pozostało mimo upływu lat może boję się rozczarowania? ach, muszę wyluzować :classic_cool:

Gość alojza
Ja niedawno spotkalam sie z kolezanka z liceum z ktora nie widzialam sie juz chyba z 8 lat. Nawiazalysmy kontakt dzieki slynnemu portalowi Nasza Klasa. I jak bylo? Super. Oboje mimo tego, ze czas od liceum uplynal, nie zmienilysmy sie. oprocz tego co sie u nas dzieje, zartowalysmy , wspominajac nasze licealne zycie, zartowalysmy sie. jak bylysmy pokrecone wtedy tak i teraz niewiele sie zmienilysmy:))

Gość sssaszaaea
też bym tak chciała nie widziałyśmy się 20 lat, więc to dużo...no i wtedy chodziłysmy do podstawówki...

Gość sssaszaaea
up

spotkalam sie z kolezanka tez po 23 latach, duzo wspomnien, duzo smiechu, potem opowiesci co eraz sie dzieje w naszym zyciu, super spotkanie, zobaczysz bedzie super, czlowiek nabiera dystansu po tylu latach

no tak, ale też człowiek się zmienai po wielu latach. ja z wieloma osobami nie miałabym już o czym mówić, a były to moje najbliższe kumpelki. Wiesz, ja myślę, że możecie powspominać, to na pewno. A co do reszty - to wyczujecie, czy chcecie drugi raz się spotkac, czy też już nie ma o czym dalej.

Gość sssaszaaea
próbuję się nie nastawiać, co będzie to będzie piszemy już do siebie od trzech miesięcy, ale co innego taki sposób a co innego real, ach, chciałabym by było dobrze :)