Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monique ...

eks kontra obecny narzeczony.

Polecane posty

Gość Monique ...

mam chłopaka 2 lata, od pół roku jesteśmy zaręczeni.. Jest idealnym męzczyzną, dba o mnie, pracuje, jest opiekuńczy i przystojny, a jednak ciągle ciągnie mnie do mojego byłego, który do aniołków nie należy. Czasami mam ochotę wyrzucić pierścionek w pizdu i pobiec do niego mimo tego ze wiem, że jest osobą spontaniczną, nigdy niczego nie można się po nim spodziewać i ogrom czasu spędzaliśmy z jego kolegami na imprezach. Tęsknie za tym, a zarazem zdaję sobie sprawę, źe taki facet jakiego mam teraz może już mi się nigdy nie przytrafić. Waham się codziennie, szkoda mi zostawić Pawła, bo na swój sposób też go kocham, a wiem że gdybym spotkała mojego eks, najprawdopodobniej zdradziłabym go... Mój rozum walczy z sercem. Komu zaufać? Lepiej mnieć bezpieczną przyszłość i pełwność, że ma się kochającego faceta, którego zazdroszczą wszystkie koleżanki czy dać się porwać przygodzie z mężczyzną który mnie intryguje?!

Gość ouiiii
Brak słów:O To po co zawracasz dupę swojemu "narzeczonemu" skoro masz go gdzieś?

Gość Monique ...
dziekuje za komplementy. ale ja nic nikomu nie zrobiłam więc nie rozumiem o co wam wszystkim chodzi?!?! Moje koleżanki radząmi zebym została z obecnym narzeczonym, bo mam wtedy zapewnioną przyszłość, ale życie przy nim jest po prostu takie szablonowe i nudne... nie ma zadnych niespodzianek, problemów które moglibysymy razem rozwiazywac. Z poprzendim facetem rozstalam sie bo poszedł do wojska i oboje podjelismy taka decyzje, zebysmy nie martwili się jedno o drugiego, a wówczas Paweł zaczął mnie adorować, zabiegał o mnie 4 miesiące, aż w koncu uległam, bo wydawało mi się, że zakochalam sie na zabój... Kocham go ale coraz czesciej mysle o bylym, tymbrdzoej ze Paweł ciągle gada jakieś złośliwe docinki pod jego adresem i mnie tym wkurza.Wasi faceci tez tak maja,ze jesli znaja waszych eks to gadaja jakies pierdoły na ich temat?!

Gość ouiiii
Ciekawe, czy jakby się okazało, że jakiś facet jest z tobą dlatego, że dobrze robisz loda, dużo zarabiasz i ma co ruchać, ale tak naprawdę jest zakochany w kimś innym, tez byś uznała, ze to nic takiego i ze przecież nic złego ci nie robi.

Gość NIE KOCHASZ GO
NIM BO TAK CI WYGODNIE!!!!!!!!!! a jak się naprawdę zakochasz to bedzie płacz, co ja narobiłam 😭

Gość limoneczkaaa
ile ja bym dala zeby miec takiego obok siebie...opiekunczego kochanego narzeczonego...nie mysl o tamtym to juz przeszłosc