Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przepraszam za to pytanie

Czy wy tez macie takie straszne gazy po...

Polecane posty

po przejedzeniu sie? kiedy jem normalne rzeczy i nie przejadam sie wszystko jest ok, ale czasem mam tak ze zjem jakies frytki z kurczakiem potem ciastka jakies owoce i mam straszne cuchnace gazy i czuje ze zjadlam za duzo!!! chyba szkodza mi tluste rzeczy, majonez jajka i czasem zbyt duzo mielonego miesa, czy Wy tez tak macie???

dodam ze nie zawsze tak jest tylko czasem, najgorzej jest chyba kiedy namiesznam wiele rzeczy a potrafie duuuzo zjesc (jestem jednak szczupla)

ojej,widzę że sama jedna jestem z tym problemem😭 i jeszcze przed chwilą mama na mnie nakrzyczała, bo w całym domu czuć wyraźny ostry zapach pierdnięcia.:(

właśnie wpyliłam talerz grochówki oraz4 duże jajka obficie obłożone majonezem. oj będzie się działo,aż strach pomyśleć jak rodzice zareagują.

tak to juz jest jak sie je smiecie, ja jak czasem zjem fast food to tez mam jazdy, ze hej i mega wzdecia :o oczywiscie po domowej grochowce, kapusniaku etc. tez sie dzieje, ale to juz inna historia :D :D

Gość ja lubię pierdzieć
lubię pierdzieć i pierdzę przy kazdej nadarzającej się okazji głośno i smierdząco:D

Gość hermenaLee
tak :( zwłaszcza po duzej ilości warzyw fuj :o

Gość studiuję coś :)
jeśli ktoś ma bardzi zanieczyszczony organizm, to normlane, że jak wrzuci tam coś z warzyw czy owoców to zaczyna to fermenować, bo zalegające masy kałowe nie pozwalają przjść temu zdrowemu pokrmowi przez układ pokarmowy, dlatego najlepszym wyjsciem z sytauacji bedzie oczyszczanie organiizmu z toksyn. Polecam dięte ewy dabrowskiej.

Gość pan po 40 ...
mam takie gazy zwłaszcza jak zjem produkty z taniej półki. Biorę pastylki typu espumisan , ale tylko wzmagają problem. Ale w moim wieku już jelita i prostata szwankują,,

Gość Radosna Kobieta :)
taaaa, powielasz bzdurne informacje. W Twoim wieku wszytsko powinno być w najlepszym porządku, wystarczy zmienić dietę i nie faszerwać się chemią.

Gość pan po 40 ...
kobieto nie stać mnie na dietę , poza tym gazy bywają przyjemne , lubię je wąchać

espumisan lub lactoral - probiotyk wpływa dobrze na pracę jelit, zmiana sposobu odżywiania też może być pomocna