Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Temp

Przeoraszam ze tutaj ale...

Polecane posty

Gość Temp

Sprawa jest taka. Mojej zonie natura nie poskapila owlosienia w tzw intymnych miejscach . Kilkukrotnie zwracalem Jej uwage na temat depilacji , jakies delikatne sugestie itp Niestety bez skutku . Skadinad wiem ze wlasnie na ¨babskim forum¨twierdzila ze jej mezowi (tzn mi) to nie przeszkadza. A jest inaczej...Niezbyt mi sie to podoba I pytanie. Co mam zrobic? PS Tylko nie doradzajcie ¨oskalpowania¨podczas snu.....

może troche mniej delikatnie daj jej do zrozumienia żeby sie tam wygoliła ;) innego sposobu nie widze :D

Gość nnm
może tak: weźcie wspólną kąpiel i Ty jako gre wstępną zaproponuj że nawzajem ogolicie sobie miejscsa intymne, może jak zobaczy efekt to się jej spodoba i będzie juz zawsze golić

Gość nnm
albo jak radzi krytyczne oko, powiedz wprost że Ci się to nie podoba, i powiedz jej że koniec z sexem puki się nie ogoli,

Gość kluski z makiem
prosto z mostu bez ogródek

Gość WREDNY JESTEŚ
WIEDZIAŁY GAŁY CO BRAŁY!!! NIE MASZ POJĘCIA JAK NA TAKIE OWŁOSIONE BABKI FACECI LECĄ!!! jESZCZE ZNAJDZIE SOBIE SPONSORA !!!A TY NIEDOŁĘŻNY NIBY MĘŻCZYZNO NIE WIESZ CO MASZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!OŚLE!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość facecik...
ja wiem co masz - sypiasz z bobrem :D