Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anjusia

Mętny mocz a świąt w okolicach pochwy

Polecane posty

Hmm.. nie wiem jaki to ma to związek czy w ogóle jakiś ma... ale przed wizytą u lekarza chciałam się o to was zapytać... może coś będziecie wiedziały na ten temat.. Jak w tytule... siusiam mętnym moczem, widać wyraźnie po nasiusianiu do pojemniczka.. dużo pływających nabłonków? koloru białego. Często chodzę też do toalety, wstaję w nocy 3 razy i jest to bardzo męczące :( Kiedyś słyszałam, że mętny mocz może być objawem ciąży.. ale to jednakowo może być dobrze zapalnie a poza tym ciąża jest wykluczona w moim przypadku. Ostatnio też bardzo swędzi mnie okolica wejścia u pochwy i mam upławy... Nie wiem czy to ma jakiś związek między częstym oddawaniem moczu a tym pieczeniem/ swędzeniem. Nie ma możliwości ażebym się też od kogoś zaraziła jakimś \"świnstwem\". (Nie mam stałego partnera , ale też nie mam przygodnych partnerów.. jak co zawsze używałam prezerwatyw, które nie zawiodły).

Gość STAN ZAPALNY
ALE CZEGO ???TO TY JUŻ SAMA MUSISZ SIĘ DOMYŚLEĆ!!! KUP W APTECE TABLETKI NA POCZĄTEK NA PĘCHERZ!!!!

Gość jakastakaka
zrob badanie ogolne moczu, bo to co podalas wskazuje, ze masz w moczu bialko i leukocyty = stan zapalny. stan zapalny w cewce mogl przejsc ze stanu zapalnego pochwy lub odwrotnie.

Czytałam, że może to być rzęsistkownica o charakterze grzybicznym.. albo chlamydia : ( Ale skąd to się mogło wziąść? Hmm.. czasem zdarza mi się siedzieć na pracowniczym sedesie... zawsze z nakładką na deskę ale jednak... Szkoda, że dowiem się o tym dopiero za parę dni co mi dolega :( tak tracę tylko nerwy tym gdybaniem!

Gość no cos tyyyy ejj
tez tak mialam idz do lekaza szybciutko bo pozniej moze ci na nerki siasc a to cholernie boli jest to zwykle zapalenia pecherza cewki mozesz dostac to od otarcia brudnej deski zlej higieny po oddawaniu moczy zlego podcierania badz choraba wqczesniejsza i antybiotykami dostaniesz tabletki od lekarki i po kilku dniach po sprawie ale pamietaj ze musisz to leczyc bo nie ma zartow