Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalina232323

proszę wypowiedzcie sie wazne!!!

Polecane posty

Gość kalina232323

witam i prosze o porade bo chyba zgłupialam do reszty ...mam 23 lata meza i 8 mies synczka, malzen jestesmy od 3 lat razem 6 lat, jestem na wych a moj maz pracuje w deleg jest w domu zawsze na wekendy.w lipcu przepr sie na swoje,Opieka nad dzieckiem zajmuje sie ja, i wogole pranie sprzatanie gotowanie tez, on bawi dziecko na pokaz lub jak jest grzeczne w nocy nigdy nie wstał!ma 27 lat.zauwazylam ze jak jest w domu to min 4 piwa musi wypic ma pretensje o wszystko do mnie ze na lekarza sa pien potrzebne na dziecko i wogole ze nie moge znajsc swistaka papieru a to czasami trudne w jednej minucie jest;-[ciaze mialam zagrozona przerwalam w polowie mialam wrocic nie wrocilam, zawsze dbalam o siebie teraz coraz mniej,placze i wogole wczoraj wypil 3 piwa i drinka i zrobil awantre bo pow ze nie pojade po piwo mu,mielismy isc do znajomych na imininy pow ze nie pojde z nim,poszedl sam a ja zaostalam z przeziebionym dzieckiem, i pije sama kawe i sie zastanawiam,poswiecilam wszystko dla niego on chcial tak wczesnie dziecko zgodz sie i ciesze sie bo mam slicznego syna, ale juz nie daje rady mam coraz gorsze mysli......

Przemęczony chłopak jest i wyrzuca swoje nerwy na Ciebie niestety. Też miałem pracę jak twoj mąż-byłem w domu tylko w weeki i dokładnie to samo robiłem-każda bzdura mnie wqrwiała. Ale jest na to rozwiązanie-ja zmieniłem 2 tyg temu pracę i teraz jest super (8h, w domku po 15 i jakoś czepliwośc mi przeszła)-oczywiście karierę i pieniądze musiałem \"poświęcic\"-cudzysłów bo w końcu rodzina najważniejsza. pozdrawiam

Gość kalina232323
my wogole przestalismy rozmawiac a najbardziej martwi mnie alkohole i jego wybuchy

Ogórek podsunął Wam chyba najlepsze rozwiązanie, porozmawiaj z mężem na temat zmiany pracy:) Jeśli to nie wchodzi w grę, musisz sama znaleźć sposób na dotarcie do niego,znasz go ;)

Gość kalina232323
myslalam ze go znam, ;-[ proponowalam mu to mowilam ze ja tez moge isc a z dzieckiem na 4 godz babcia ale on ma to gdzies

Za co Go pokochałaś? Za charakter chyba nie? Czyżby aż tak się zmienił? 3 lata w małżeństwie to krótki okres, jeszcze nie powinna minąć fascynacja drugą osobą. Kiedy zaczęło się nie układać między Wami? Gdy zaszłaś w ciążę? Po urodzeniu?

Gość kalina232323
zmianil sie po slubie zaczaol go komp interesowac, koledzy i wogole,potem mialam poronienie we wczesnej ciazy obwinial mnie,gdy zaszlam w ta caly czas bylam na podtrzymaniu na jeg wsparcie nie moglam liczyc i dalej tak jest

Przykre to wszystko:( Za szybko zaczęło sie psuć. Nie wiem, co Ci doradzić, nie jestem zamężna:O Czy masz wsparcie ze strony rodziny? Jak oni postrzegają całą tą sytuację?

Gość rozwód tylko

ciężko coś stwierdzić... moim zdaniem musicie się postarać... łatwo powiedzieć, abyś się rozwiodła... ale życie samotnej matki nie jest takie proste...