Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Frocccia

KILKA PYTAŃ- okres,szpital,godziny

Polecane posty

witam:* No to tak zaczne od początku 22.5 wziełam ostatnią tabletke cilestu (to było moje pierwsze opakowanie)... 1 pytanie;) kiedy ma pojawić mi sie okres??:P czy podczas tej 7dniowej przerwy? 2 jeśli się nie pojawi czy brać tabletki normalnie? 3 kiedy przyjmuje tabletki \"ta sama pora\" w ulotce oznacza tą samą godzine czyli np 9 rano czy przekroj od np 8 do 10 fodz rano? 4 co ze szpitalem? poniewaz wybieram sie na usuniecie migdałków (dopiero w czerwcu) czy musze przerwac branie cilestu? jezeli tak to kiedy? z góry dzięki za odp;)

przepraszam za powtórzenie postu:/ ale coś mi komp szwankuje.. i za 1 razem temat się nie ukazał:/ a nie wiem jak mam usunąć ten sam post..

Gość bettamariii
wszystkie odpowiedzi na twoje pytania są w ulotce.Okres powinien pojawic sie w tej 7 dniowej przerwie,ja tez biore cilest i dostaje zawsze w 5 dniu,czyli dosc pozno.Jesli chodzi o godzine ,to raczej jej przestrzegajnp. zawsze o 20,jeżeli nie dostaniesz okresu,musisz wykluczyc ciąże-kup test ciążowy. A jesli chodzi o migdałki ,skonsultuj to koniecznie z lekarzem,mysle że kaze Ci odstawić,moze byc problem z krzepnięciem krwi,powiedz mu po prostu żę bierzesz doustne środki hormonalne i zapytaj czy masz odstawić,lekarz powinien byc poinformowany o takich sprawach.

a ten test zrobić po tych 7 dniach? i czy jest możliwość braku krwawienia i nie bycia w ciąży????? oczywiście, gdyby w teście wyszło, że nie jestem a krwawienia nadal by nie było. udać się do ginekologa? czy wziąść kolejne opakowanie??