Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oh my goodddd

siedze od 3 godzin jak wryta

Polecane posty

Gość oh my goodddd

po 2 miechach w koncu poslzma do lzk z mym facetem :ujrzlam penia ktory chowal sie w dloni nie poczulam ze cos we mnie bylo on po 2 min skonczyl ja poszlam do lazienk poryczec sie czy ja jestm jaks rozjechana czy mnie takk natura stworzyla?> maialm jednego faceta prezd nim ale mial tak z 18 ale sie czuje ajk jakies wiadro;(((

Gość Coś o tym wiem.
Niestety tak jest, jak masz faceta z wiekszym a przerzucisz sie na malucha to potem jest problem. Oczekuje się czegos spaniałego a dostaje sie niewiele. Prawda jest taka że jak cie facet nie zaspokaja to go rzucisz predzej czy pozniej. Ewentualnie bedziesz korzystac z jego innych walorow a zaspokajac bedzie cie ktos inny.

Gość Corona Australis
ja mam na odwrót. jestem tak \'ciasna\', że seks w ogóle mi przyjemności nie sprawia :(

Gość Corona masz na 100
pochwice

Gość wiesz no zależy co masz na myś
li mówiąc: tak mały. 19cm to raczej bardzo dużo. Mój były chłopak miał ok. 13. Nie współżyłam z nim, tylko widziałam. Ale myślę, ze coś bym tam czuła, nawet jak sobie włożysz palec, to przecież to czujesz.

Gość Corona Australis
pochwica? nie to nie to. używam tamponów, z palcami też nie ma problemu. kocham mojego partnera, ale po prostu ma ZA dużego jak dla mnie...