Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość indianin z kostaryki

EUrowizja!!! zapraszam do wspolnego ogladania

Polecane posty

Gość kimmm basindzerrr
niestety szwajcarzy niemcow niecierpią wiec punktow nie przyznają tym zasranym szwabom" tak powiedzial nasz komenttor??

Gość Polska przedostatnia
nie powiedzial tak, tylko mnie to rozbroilo ze on juz wiedzial komu kto przyzna punkty, wiekszosc byla przewidywalna bo kraje wsochdnie glosowaly na Rosje, skandynawi na swoich sasiadow i myslal ze Szwajcarzy na Niemcow lub Francuzow, wiec tlumacze ze oni nie lubia niemcow, czy jasno wyrazam sie czy nie

juz widze jak w 94r gorniaczka spiewa na eurowizji "to nie ja" a nasz slynny lyzwiarz grzegorz filipowski jezdzi na lyzwach wokol niej :D :D:D

ale powiedzmy sobie szczerze, to juz nie jest konkurs piosenki. byl nim dopoki nie wprowadzili glosowania widzow. teraz piosenka zeszla na drugi plan a liczy sie przede wszystkim sympatia do innych krajow. baklany zawsze glosuja na siebie, blok wschodni na rosje, kraje skandynawskie na siebie i anglia zawsze moze byc pewna ze dostanie glos od irlandii...

frees a dlaczego chcesz mówić, że jesteś Słowaczka:o Nie dziwcie się, że mają nas za nic jak My sami siebie (swojego pochodzenia) nie potrafimy uszanować i chowamy się z wstydu (którego nie powinniśmy mieć). Byłam na zarobku i w Niemczech i we Włoszech i za każdym razem nie dałam sobie w kaszę dmuchać. Prawdą jest, że u nich zarobię więcej niż tu i to też przyznaję. Ale gdyby Polska dała mi odpowiedni pieniądz to za nic w świecie nigdzie bym nie jeździła - choć to i tak były pobyty ledwo trzymiesięczne. Jeden Niemiec jak zwrócił mi uwagę, żebym wracała do pracy (a akurat było 50 stopni i chciałam odpocząć) to po mojej odpowiedzi się zamknął, odwrócił na pięcie a ja odpoczywałam jeszcze chwilkę. We Włoszech największy szlag chciał mnie trafić jak pytali czy z Rumuni jestem:o Nie qrwa nie jestem z Rumuni! Zawsze ale to zawsze tłumaczyłam, że to są 2 różne światy i nie mam ochoty być braną za Rumunkę - tym bardziej, że one się tam kompletnie szmacą (i dosłownie i ze względu na kasę za jaką pracują).

Gość Co byście nie gadali
Rosja miała ciekawy wystep, oryginalny pomysł z tańcem na lodzie, szkoda tylko, ze Polskę tak potraktowali :-( Niunia z Grecji cienutka, Turek - hipnotyzer byl fajny ide spac :-(

ja tez ide spac 🖐️ milo sie z Wami komentowalo. chociaz milo mi,ze pokazalam komus linka do fajnego czatu dobranoc 🌼

Gość ehh.......
uwarunkowania polityczne nic wiecej, a szkoda.....

Gość frees
Pewnie tego nie zrobie, ale mam juz po prostu dosyc tego, ze cala europa ma nas za nic. Jestesmy wyksztalceni, znamy jezyki, samodzielni a kazdy prostak patrzy na nas z gory:O

Gość frees masz racje
ja tez tego zniesc nie moge jak kazdy byle jaki prostak robi sie wazny :(

Gość Italomanka
Dlaczego Wlochy nie braly udzialu w Eurowizji?

Gość awa.....
ale widac, ze w Irlandii wiecej Polakow niz w UK (od UK tylko 4 pkty a od IRL 10) :)

wlosi sie wycofali pare lat temu, mysle e my tez powinnismy

wlosi są beznadziejni, oni tylko podpier.... i kablowac umieją

Gość frees
ponad polowa 30letnich Wlochow mieszka z mamusia, ktora im pierze gacie, gotuje, nie placa za nic, wiec cala pensje przeznaczaja na restauracje i drogie ciuchy. W dupie maja nauke jezykow czy czegokolwiek innego, ale i tak Polka dla nich to latwa dziewczyna, ktora przyjechala z zabitej dechami wiochy i szuka meza-Wlocha...

to chyba rzeczywiscie z wichy musi przyjezdzac bo normalna Polka sie za Wlocha chyba by nie zabrala :(

Gość Ogladalam na BBC
i jestem na maksa wkurzona. OK, wiedzialam,ze Isis nie wygra, ale nie przyniosla tez wstydu, nikt sie nie mogl przyczepic. Ale komentatorzy z BBC tak po wszystkich bezczelnie jechali (i wykonawcach i prowadzacych i dziennikarzach co przekazywali informacje o punktach)- albo im ubranie nie odpowiada albo akcent albo cos jeszcze. Co za zgredy! Zepsuli mi cale ogladanie, gadali nawet jak ci z Belgradu cos mowili, normalnie szok. Ze tez BBC takich prostakow nieokrzesanych i bezczelnych zatrudnia... Mieli tez komantarze typu,ze to absurd,ze ktostam dostal les punktow, Normalnie jakies faszystowskie teksty. Oni sa od komentarzy, ale nie od oceniania i na pewno nie w takim stylu,ze ktos dostal wiecej punktow, to po nim jada... Gdyby w Polsce ktos tak komentowal to by go na zbity pysk wylali - i slusznie. BBC sucks!

Gość ONA IRLANDIA hehe
Ej ja Wam powiem tak wyslijcie DODE.. ONA ma glos figure... POkreci troche tylkiem i bedzie 1 miejsce....albo przynajmniej dostaniemy jakies punkty!!!! Isis spiewala b dobrze ... Naszym problemem jest to ze inne kraje Nas nie lubia wiec musimy wyslac dziewczyne. |Wkoncu to polki sa slawne na calym swiecie

Gość yeahs yeahs
to nie jest kwestia, wyślijcie dodę, taki wyjazd to duże ryzyko, jakby się nóżka podwinęła, to byłby tu obciach maksymalny (nie mówiąc o jej planowanej dalszej karierze międzynarodowej)- i tu wniosek: niektórym się nie opłaca ryzykowac

Gość ONA IRLANDIA hehe
to wedlug ciebie kogo powinnismy wyslac???

Gość lidia123456
A ja bym wysłała jakiegos chopka moze feel, zagrobelny jak mu tam, albo jakas markowska, dąbrowska ale na pewno wybrałabym polaka, a nie jak zawsze jakis rusów czy murzynów. Polska to polska i nasz kraj powinnien reprezentowac polak a nie inny

Gość griszka
Uważam ,że Isis zaśpiewała na prawde ok,ale chyba nas po prostu w Europie nie lubią

Gość ONA IRLANDIA hehe
feel odpada:( COS OSTREGO TO MUSI BYC SUPER SEXOWNA LASKA Z GLOSEM ALBO PRZYS|TOJNY CHLOPAK>>>>>>> HMM OCZYWISCIE Z DOBRA SZYBKA PIOSENKA>>> SAMI WIDZIECIE issis ma super glos a zajela ostatnie miejsce!!! Wiec czas POKAZAC ZE POLKI SA LADNE I MAJA GLOS

Gość yeahs yeahs
jakie powinniśmy?? przecież to same ''gwiady nasze'' się zgłaszają, z tego co wiem, to publiczność tv wybiera, i tu chyba jest problem, bo publiką łatwo manipulować, wystarczy, że jedna zatańczy w tańcu z gwiazdami, że inna powie, dość obcych i już ludzie debilnie głosują, na coś co nie ma szans; zamiast głosowania dziennikarze muz. powinni się brać za wysyłanie no i to, że isis to tak brzmi po polskiemu, pewnie bardziej rozgarniętym muzycznie kojarzy sie z czymś innym, a tu taka lalunia, nudna i w ogóle...wcale sie nie dziwię

Gość niech górniak pojedzie drugi
raz i pokaze wszystkim gdzie ich miejsce!!!

Gość ON TRELELLE
hahahahahhahahahahaha wiecie co PRAWDA JEST OKRopna ale i tak mozemy wyslac najlepszego wokaliste a ONI I TAK NA NIEGO NIE ZAGLOSUJA:D NIKT NIE LUBI POLAKOW ZROZUMCIE TO!! Z IRL dostalismy glosy bo tam duzZO POLAKOW JEST !!!!!!!!

Gość
czy masz na myśli Edytę Górniak - podstarzałą divę zmanierowaną do granic możliwości?

Gość niech górniak pojedzie drugi
No ale chyba nie jest do końca tak, że głosuje się na lubiane państwa. Ja bym na przykład głosowała na piosenkę, która mi się najbardziej podoba i pewnie część ludzi także no ale pewnie jestem dziwna...

Gość yeahs yeahs
jak będzie dobra piosenka, to nawet podstarzała, zmanierowana gwiazda może ją dobrze zaprezentować