Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MałaMi799

Mam pytanie

Polecane posty

Gość MałaMi799

Zdecydowalam sie na plastry Evra. Przykleiłam pierwszy plaster w pierwszym dniu miesiaczki. Po tygodniu zmieniłam na drugi plaster ale okres nadal mialam. Do tego zle sie czulam wiec stwierdzilam, ze odkleje ten drugi plaster dwa dni po jego przyklejeniu. Od tego czasu minal tydzien a ja nadal mam okres. Dzis kochalam sie z moim chlopakiem i On skonczyl w srodku. Jest mozliwosc , ze zaszłam w ciaze?

Gość kokoszka bez plastra
100%

Gość MałaMi799
Nawet jesli caly czas krwawie?

Gość NalaMi799
Tak mialam zmiany na skorze pod plastrem- wysypka, ktora strzasznie swedziala...

No to wszystko jasne. Jak masz zmianę alergiczną, to nie wchłania się taka ilość hormonów, jaka jest potrzebna. Stąd krwawienie i złe samopoczucie. Co do ciąży - chyba nie, jednak w jakimś stopniu te hormony się wchłonęły, ale jeśli Cię to gryzie, zrób test. Sądzę jednak, że nie masz powodów do niepokoju. Ale pogadaj z ginekologiem, bo jeśli masz uczulenie, to trochę bez sensu jest stosowanie plastrów. Jeśli mogę zapytać: gdzie przyklejałaś?

Gość MalaMi799
Przyklejalam na ramie a drugi po tym tygodniu na lopatke. No wlasnie gdybym byla w ciazy raczej bym sie nie poplakala ;) Sciagnelam plaster a 4 dni pozniej kochalam sie z moim facetem. Tak sie zastanawiam czy mozliwe jest bym zaskoczyla... Zaczyna mnie to "meczyc" ;) Pozdrawiam!