Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sssilly maggot

ludzie dodajcie mi odwagi!!

Polecane posty

jescze nie jestem przygotowana na zamianę ról kobiet i facetów w społeczeństwie. :o ale nauczyłam się już podrywać ;-) tzn wyszło nie najgorzej, bo Puszek chyba już był na mnie ciepły :-) ale teraz zaczyna się pod górkę... On już nie chodzi do szkoły. napisał maturę i mogę Go już nie zobaczyć. 😠 może to i lepiej, że nie musi już chodzić do szkoły :-( :-( na szczęście ja sobie zawsze poradzę. :-) zdobyłam Jego adres (chyba) i zamierzam się do Niego przejść :-) chcę Mu zaimponować odwagą i zaradnością :-) tylko trochę się denerwuję... :D:D:D mam przynieść kwiatki?? kupić (upiec??) ciasto??

Gość ** ** ** ** ** *** *** *** ***
ja bym przyniosła piwo...w końcu to facet...:P

Gość ** ** ** ** ** *** *** *** ***
piąte koło...eee...to ja pierwszy raz "widzę" faceta co woli ciasto od piwa :D mi się wydaje że ciasto to przesada, facet jeśli jest zainteresowany poczuje że ma ją w garści...a nawet jak same podrywamy to powinnyśmy dawać się "gonić". no ale to tylko moje zdanie na temat ciasta.

Gość zszokowanaaaa
ile ta smarkula silly ma lat ?:o

********** lubię piwo :D ale nie oto chodzi jak przyniesie ciasto to na pewno popatrzy na nią jak na jakąś wyjątkową osobę :D ciasto Maggotko i upiecz sama nawet jak Ci nie wyjdzie to nic ale ważne że sama upiekłaś :D:D

** ** ** ** ** *** *** *** *** -> faceta trzeba wychować. :-) mój będzie grzecznym chłopcem, nie pozwolę Mu pić, a ciasta to On mi kiedyś będzie piekł, bo ja w tym jestem kiepska. zszokowanaaaa --> 35 :p i co mi zrobisz? :p

Gość akoiz
co to znaczy nie pozwole mu pic ? To nie dziecko . Dorosłego nie da sie tak łatwo zmienic .KAzdy jest jaki jest i nic z tym nie zrobisz

mowie ci, jak piate kolo, ciasto koniecznie! juz troche widzialem, ale to by mnie wmurowalo :p i dalo do myslenia :D

Gość zszokowanaaaa
uwazaj zeby ci pusio nie dal w pape :o

może na następny raz upiekę to ciasto, żebym miała kilka prób. :D kółeczko --> kochany jesteś :-) tuli poza tym On mieszka dość daleko i będę musiała chyba dość długo szukać, bo mam 3 różne adresy :o :D:D i z ciastem byłoby mi dość niewygodnie tak biegać :-)

widzisz sumienie zobacz co te dziewczyny jej mówią :O i czym są ich opinie skoro to my jesteśmy facetami i uważamy inaczej :D:D CIASTO Maggotko

zszokowanaaaa --> nie nzasz Go :D:D:D to najsłodsze, najbardziej niwinne i kochane stworzenie na świecie :-) akoiz --> On wygląda na takiego co nigdy nie pije. złośliwaa samiczko, myślę że trochę ciasta raz kiedyś Mu nie zaszkodzi. :-) oczywiście później ograniczymy słodycze :p

Gość akoiz
popelnij samobojstwo z milosci

Gość akoiz
a ten chomik jak ma na imie?

samiczko, chyba lepiej żeby się nie uzależniał. uzależnieni ludzie mogą być niemili jak są "na głodzie" :-) akoiz --> merci, nie zamierzam się zabić :-) :D:D chomik?? :D:D:D:D

"myślę że trochę ciasta raz kiedyś Mu nie zaszkodzi. oczywiście później ograniczymy słodycze" !!!!!! :D leze :D