Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajzis

Jak się PRZEKONAC DO CHLOPAKA ???????

Polecane posty

Gość ajzis

No wlasnie... niby mi sie podoba ale nie tak do konca:P kilka razy sie spotkalismy ale niewiem czy na kolejnym spotkaniu go zlapac za reke czy pocalowac w policzek np.? i zobacZyc co wtedy poczuje? bo narazie nie jestesmy para. pzdr

Jak nie podoba ci się do końca, to po co chcesz go łapać za rękę, albo całować?

Gość ajzis
nie jestem pewna- i chce sie przekonac czy cos by z tego bylo

Ale trzymając go za rękę, albo całując w policzek raczej się nie przekonasz, czy by coś dobrego z tego było. Najpierw zastanów się czy pasuje ci jego charakter, wygląd i styl, a dopiero potem jak trzyma się jego dłoń.

Gość ajzis
face down TAK, TAK ,TAK....pasuje mi ;)

To dlaczego napisałaś 'niby mi sie podoba ale nie tak do konca'? ;) Pocałować go w policzek możesz witając się z nim, albo żegnając - doskonała okazja. A z tą ręką on powinien wyjść z inicjatywą. ;)

Gość ajzis
bo jestem niezdecydowana :P nooo chyba go cmokne w policzek tak na razie :D

Gość kaka du
mam coś podobnego, tylko z tą różnicą, że ten chłopak mi się nie podoba, ale jako przyjaciel jest extra :) Rodzice mi ciagle gadają " poderwij go to dobra partia, bogaty, dobra szkoła itp. " rzygać się chce od tego :] wiem, że mu się podobam, ale co z tego skoro na samą myśl że miałabym go pocałować to mi się robi niedobrze ? chociaż nieraz się zastanawiałam, może jestem materialistką, ale wiem, że jakbym się z nim związała, miałabym łatwe życie. No ale co z miłością ? :P

Gość ajzis
na szczescie nie jest tak ze on mi sie nie podoba w 100%. Zreszta tak szczeze mowiac gdyby mi sie chociaz w malym stopniu nie podoboal to bym sie z nim nie spotykala ;) moze na nast. spoktaniu sie przelamię i go cmokne 😘 o ile naprawde bede na to gotowa i bede tego chciala :D