Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość morskamuszelka

pytanie o sponsoring

Polecane posty

Gość Szklana
hehe więc 1sza 'straszna historia jakieś 2,5 roku temu gdy prawie uciekłam sprzed ołtarza tylko 2mc wczesniej, a druga jakies 2-3 mc temuuuuuuu ;)

Gość Szklana
ej nie wazne ile lat sie meczylas? a pomysl o takiej glupocie jak emerytura... skąd ją wezmiesz? na starosc chyba juz cialem nie bedziesz zarabiac?

heheh uciekajaca panna mloda nr 2? :-D Mysle ze jezeli nie zalujesz swoich ucieczek to dobrze zrobilas!

Gość Szklana
hmmmm no niby nie ale jak wierzyc w milosc skoro konczy sie po paru latach kazda ejdna? a pozniej jest tylko przyzwyczajenie?

Szklana .... Na tym polega problem ludzkosci wiesz? Milosc zmienia sie w przyzwyczajenie i monotonnosc zycia w tym nie pomaga. O milosc trzeba dbac i pielegnowac. Nie dusic w sobie wszystkich "ale" tylko odrazu sewowac kawe na lawe. Tak mi sie wydaje.... :-D Ot filozofia rozwodnika:-D

Gość Szklana
hehe no właśnie dwoje 'nieudaczników' miłosnych dawać będzie sobie rady... :) a co Ty wierzysz, że się zakochasz na całe zycie?

Gość Szklana
nieeee hehe nie idiote marzyciela ;) skoro wierzysz w prawdziwa milosc to jak doszlo do twojego slubu? bo az tak chyba nie mozna sie pomylic ... wydaje mi sie ;)

Niech bedzie marzycielem:-) Nie chce sie tu na forum rozpisyawac,ale powiedzmy ze wszystko wyszlo w praniu

Gość morskamuszelka
Szklanka ja pracuje na emeryturkę w moim przypadku to nie chodzi o pieniądze a czy krzywdę sobie zrobię to czas pokarze Ciekawski piękna filozofia i podziwiam za wiarę w miłość

Gość Szklana
a wiesz dlaczego marzenia są takie piękne ?

Gość Szklana
skoro pracujesz to o co chodzi? pokaze ale pogadaj z kims kto tak zrobil i jak jest teraz itd. mi sie nie wydaje zeby bylo ok nawet z tym 'obiadkiem' przeciez napewno gdy 'zrobi swoje' zaplaci i zwyczajnie wyjdzie nie bedziesz sie czula ok bo masz troche wiecej kasy...

Gość morskamuszelka
może tak może nie ...na miłosć już nie liczę

Gość Szklana
właśnie! idealne są tylko rzeczy nieosiągalne więc nie ściągajmy marzeń na ziemię bo tracą swój urok w zderzeniu z rzeczywistością, tak jak wielka milość 'gdy udezra o ziemię'...

Gość Szklana
ja też nie liczęna miłość, no kochana proszę cię pomyśl jeszcze! ja tam ejstem przeciw a ja mam potrojny glos ;)

Ale wy pesymistyczne jestescie:-O Skonczy sie na tym ze ze zostaniecie na koncu same zgryzliwe i wkurzone na calyswiat(bez urazy)ok?

Gość morskamuszelka
pomyślę i zobaczymy co wymyslę ...

Gość Szklana
ejjjjjjjj nie będziemy zgryźliwe, ale no po co znów ryzykować wszystko co zdobędę i zostać z nimczym, nie będę zgryźliwa no trudno tak się stało. ej ja będę fajną staruszką ...

Gość morskamuszelka
Ciekawski ale zawsze z Tobą możemy poklikać hihihi

Gość Szklana
ale myśl tak jak my Tobie radzimy ;) to napisz za 20 minut jaka decyzja... bo jestem ciekawa...

Gość muszelkamorska
to moze ja tez poszukam tego sponsora? co myslicie?:o aha, pracy nie mam i nigdy jeszcze sponsora nie szukalam... ...

Gość morskamuszelka
Szklanka napiszę ale rano muszę jednak przespać się z problemem ;P 20 min to jednak za mało

Gość muszelkamorska
kurka wodan no,... zeby po marketingu czlowiek nie umial sobie znalezc...:o sponsora...

Gość morskamuszelka
no tak i podszywacz się znalazł choć go nie szukałam

Gość Szklana
no dobraaaaaaaa, ale się wkurzę jak się tyle naczekam a Ty swoje!! ;) to życzę owocnych przemyśleń ;)