Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulenkaaaaaaaaa

juz prawie sesja, a ja sie poddaje

Polecane posty

Gość ulenkaaaaaaaaa

nie wiem co robic :( studiuje dosc trudny kierunek jestem na pierwszym roku ale im blizej sesji tym mniej sil... chyba sie poddaje :( ja wzorowa uczennica kto tez tak ma? zstanawiam sie nad zmiana kierunku :( ale ten jest na dobre uczelni, ale boje sie, ze sobie nie poradze co robic? :(

nie przesadzaj, jak ja sobie pomysle ze przyszlym tygodniu to mnie kurwica biezre ale wiem ze musze zdac to innego wysjcia jak sie uczyc nie mam..

Gość ulenkaaaaaaaaa
nikt nie odpisze? :(

Gość ulenkaaaaaaaaa
ale nie wiem czo to jest to :( meczyc sie i brnac? czy zrezygnowac i zawiesc wszystkich, ktorzy we mnie wierzyli? z drugiej strony jak pomysle ile kasy wydali na mnie rodzice :( ehh... co ja mam robic?

otrzasnij sie to po pierwsze. ja tez rok jedne stracilam i jakos zyje. a teraz ide sie uczyc inzynierii materialowej :o wez sie w grasc i sie ucz, niewiele jest keirunkow ktore sa ciezkie do przejscia ;)

Zrezygnuj z siedzenia na forum, bierz się za naukę. Nie poddawaj się ! :)Trzymam kciuki za pomyślność Twoich spraw 🖐️

Gość Mhm...............
A co studiujesz?

Gość ulenkaaaaaaaaa
geologia :( uwierzcie mi...nic łatwego :( z 54 osob są tylko 32 :( nie chce stracici roku, bo poznalam swietncyh ludzi ale jak patrze na ksiazke i pomysle o jendje poprawie ( ktora mnie dopusci do egzmainu ;/) to mi słabo i robie wsyztsko byleby sie nie uczyc :(

e tam, u mnie z 80 osob w roku broni sie gora 10 :D a kiedys podobno nikt sie nie obronil bo wszyscy mieli w plecy :D nie martw sie ja czasami mysle ze musialam byc chora psychicznie idac na automatyke i robotyke :D

Gość Mhm...............
E... Dasz radę.

zreszta, I rok najtrudniejszy pdo wzgledem przyzwyczajenia sie do nowych warunkow zycia :D a potem to jzu z gorki :P

Gość ulenkaaaaaaaaa
o matko!!!!! strasznie ciezki kierunek... kurcze, ale jakos dajesz sobie rade przebrenals przez studia a ja sie poddaje tak szybko :( kazcie mi wypierdalac i wziac sie do nauki :P

Gość ulenkaaaaaaaaa
no wlasnie najgorsze jest to, ze przezyzwczajenie jesli chodzi o nowe miasto, ludzi, uczlenie jest super!!!! wszytsko mi siebardzo podoba ale boje sie, ze strace to wszytsko,bo sobie nie porade na studiach :(

wypierdalaj i bierz sie za nauke :P ja tez spadam sie uczyc, choc jak pomysle o 4 kolach i 3 zaliczeniach jakie mam w tym tyg to mi sie slabo robi :D

a, bo tu sie nie mysli ze sobie nie poradzisz tylko kombinowac jak sobie poradzic :D dasz rade.

Gość ulenkaaaaaaaaa
dobra, biore sie do roboty :P buziak, tez trzymam kciuki za Ciebie :)