Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zelazo

milosc czy sex

Polecane posty

Gość zelazo

dzis moj chlopak powiedzial mi ze gdzybysmy przestali ze soba chodzic do lozka to musielibysmy sie rozstac bo on by nie wytrzymal bez sexu, co o tym myslec??

Gość hmmmmmmmmmmmmm
albo nie jest idiotą....

Gość Żyjątko
Zdecydowanie nie jest idiotą. Ty też byś nie wytrzymała, tylko nie chcesz się do tego przyznać.

a ty bys wytrzymała bez sexu przez dłuższy czas? Przecież to naturalne że chłopak ma swoje potrzeby Inaczej byłoby gdybyście od początu związku ustalili że sexu nie uprawiacie aż do ślubu. Inaczej też byłoby gdyby jedno z partnerów nagle zachorowało, choć poki co nie jestescie małżenstwemi i żadnych zobowiązań wobec siebie, wiec nie można byłoby winic za taki wybor.

Gość masz myśleć to co powiedział
jest z Tobą dla sexu 😭 ...może nawet trochę Cię lubi ale to nie powstrzyma go przed odejściem gdybyś np. zachorowała :O

Gość vcxvcx
widze, ze lepiej kobietom mowic to, co chca uslyszec, niz prawde :o

Gość 77_Madusia
ja nie chciałabym usłyszeć czegoś takiego od swgo faceta :O

Ten Twój chłopak stosuje szantaż pod nazwą \"albo idziesz ze mną do łóżka albo się rozstajemy\", natomiast nie ma szacunku do Ciebie samej [nie daje Ci innego wyboru ]. \"Chodzenie do łóżka\" bowiem wcale nie oznacza trwałości waszego związku. Piszesz, że \"on by nie wytrzymał bez seksu\" , dlatego wymaga od Ciebie \"chodzenia z nim\" do łóżka. Bardzo mnie śmieszą tego typu stwierdzenia, ponieważ mam bogatą wyobraźnię, już widzę go w pracy jak seksi się z Tobą 8 godzin] :D Do diabła z z takim egoistą !

Gość jeśli jesteś grażko
nierozbudzoną żałosną dziewicą to po chuuj zabierasz głos z tymi pojeebanymi wypowiedziami

Gość jak sie ludzi kochaja
to wiadomo ze sex to rzecz naturalna, jak sie z nim kochalas i chcialabys tego zaprzestac to wynikaloby ze cie popierdolilo albo masz kogos na boku wiec naturalne ze wtedy by sie zostawil, wiec wszystko ok. Wy też przeciez lubicie seks wiec o co chodzi? Bo wychodzi na to ze tylko my tego potrzebujemu (faceci) :]

Co Ty możesz wiedzieć o mnie - jeśli jesteś ? :) Ja uwielbiam seks, ale nie traktuję go jak wyczynu sportowego, i wierz mi, w życiu zdarzają się takie momenty, że naprawdę nie da się seksić, chociaż potrzeby mogą być wielkie.;) Do takich sytuacji zaliczam pracęe, gdzie skupienie uwagi , wymaga nie myślenia o seksie bo inaczej możesz z niej...[tu sobie wpisz, co Ci przychodzi na myśl]. Śmieszy mnie także stwierdzenie, "sama nie wytrzymasz długo bez seksu". A zdajesz sobie sprawę z tego, że ludzie czasem wyjeżdżają, umierają , rozstają się, etc., , i co wtedy od razu rzucają się Twoim zdaniem na przypadkowego przechodnia bo przecież oni - potrzebują seksu ! ;)

Gość zelazo
po tych wszystkich wypowiedziach mam wrazenie ze przesadzam i tak naprawde nic sie nie stalo ale z drugiej strony to wyglada jakby nasz zwiazek (dlugoletni zreszta)opieral sie tylko na seksie, przeciez oprocz tego sa tez inne rzeczy, ja nie mowie czy dlugo bym wytrzymala czy nie ale jesli zdarzylaby sie taka sytuacja ze nie moglibysmy sie kochac z jakiegos powodu to nie chcialabym sie przeciez rozstac