Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marciano20

dzwiny zapach i nalot spod napletka...

Polecane posty

Gość marciano20

witam. tak jak w temacie: kilka dni temu zaobserwowałem dziwny brzydki zapach oraz nalot na napletku... dodam że przez 8 miesięcy dość często współżyłem z dziewczyną bez prezerwatywy... czy mogłem się czymś od niej zarazić ?? jak temu zapobiec?? pozdrawiam

Gość gfcnvfbn
moze zarazila cie grzybkiem, to bardzo popularne. chociaz nie wiem bo grzyb u facetow ponoc jest bezobjawowy i facet nawet nie wie ze go ma

Gość paula-inka
TO TYPOWY OBJAW ZARAŻENIA NP. LEKKĄ ODMIANĄ CHOROBY WENERYCZNEJ!!!IDŻ DO DERMATOLOGA PRYWATNIE I SKĄCZ Z TĄ DZIEWCZYNĄ , ALE NAJPIERW WYPYTAJ DYSKRETNIE O JEJ POPRZEDNIEGO PARTNERA !ŻYCZĘ POWODZENIA !POZDRO!!!!!!!!!!!

Gość marciano20
chyba tak włąśnie zrobie... bo ostatnio do tych objawów dochodzą swędzenia :/ dzięki wielkie za wypowiedzi pozdrawiam

Gość jedna z rad
na wszelki wypadek zrób WR, jeśli wyniki będą dobre, to przestrzegaj higieny intymnej, gdyż przypuszczalnie, z jej braku, pdłapałeś grzybka. Co to znaczy "higiena intymna": przed i po seksie mycie genitalii wodą z mydłem, hartowanie zimną, używanie osobistego ręcznika i tylko do genitalii!!!! Więcej i szczegółowiej na www.vademecum.zdrowia.prv.pl w odpowiednich tematach.

Gość jedna z rad
WR chyba nie wykrywa grzybicy, tylko choroby weneryczne, więc idź do dermatologa lub ostatecznie do wenerologa. Sędzenie sugeruje raczej grzybicę niż ch. weneryczną. Jeśli nie chcesz się szwendać po wenerologach, to idź do laboratorium medycznego i zrób wymaz spod napletka na posiew i antybiogram. Jeśli coś zostanie wyhodowane to wal do dowolnego lekarza po receptę na adekwatny antybiotyk! Z dawkowaniem stosuj się do wskazówek lekarza!!!!

Gość jedna z rad
Bardzo ciekaw jestem, co to może być jakiś grzybek czy rzeżączka(popularna choroba kawalerska) Odpisz proszę na maila, podając nazwę grzybka i ew. antybiotuku, adres na www. Powodzenia i pilnuj się.

Gość marciano20
jak tylko zgłosze się z tym do lekarza i będę wiedział coś więcej to dam znac :) pozdrawiam i dziękiw ielkei za pomoc