Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anderson69

ZACZYNAM DZISIAJ DIETE STILLMANA - 25.05.2008

Polecane posty

Dzis sie troche zlamalam i zamiast miesa na kolacje zjadlam bialy ser (bialy serek ze szczypiorkiem Piatnicy)...co prawda tez bialko i moja dieta zaczyna przypominac diete proteinowa...poniewaz dzis dostalam okres, wiec brzuch mam duzy i nie widze zmian na wade. Niestety ale zawsze mam 2 kg do przodu tuz przed miesiaczka. Nadal 65 kg...bez zmian

Anderson a jak Ci ida cwiczenia? Bo ja szczerze mowiac nie mam zapalu ;p poza tym zle sie czuje ale podobno po 3 dniu jak sie zacznie ketoza to czlowiek jest w euforycznym stanie czyli czuje sie lepiej itp...a waga sie nie przejmuj ;) Bedzie dobrze tylko sie nie poddawaj bo nie chce zostac sama :( Trzymaj sie :)

Caly czas cwicze, dzis rano tez...ale przypuszczam ze jutro i pojutrze sobie odpuszcze ( z powodu moich dni w miesiacu, pierwsze dwa dni sa najgorsze i ledwo laze, a co dopiero milabym sie ruszac), ale po dwudniowej przerwie wroce do cwiczen. Oprocz 6 Weidera, krece 10-15 min hula-hop. Mam takie metalowe (ponad 1kg) i do tego zakladam plastikowe nakladki z wypustkami. Po takim kreceniu mam slady na brzuchu, ale faktycznie jest skuteczne, chocna na drugi dzien mocno bolala mnie talia. Niestety mam figure "jablka" czyli najwiekszy tluszcz mam w okolicach brzucha i pod biustem. Mam stosunkowo szczuple i zgrabne nogi oraz biodra, ale brzuch i klatka sa tragiczne (mam duzy biust) i z tym tkuszczem musze jakos walczyc...

ja nie wiem jak mam okreslic moja sylwetke...taka klepsydro - grucha ze mnie xD... Ja jutro pobiegam sobie, mam basen i borobie brzuchy :) aha i 30 min szybkiego spinningu na rowerku :D Dobrej nocy :)

Jejkuuu...padam ze zmeczenia ;] Mialam dzis 45 minut basenu ale teraz czuje sie taka wycienczona ze nie wiem...pozniej porobie brzuchi i zalicze rower stacjonarny ale na bieganie nie mam juz sily ;/ Nie wiem czy cos robie zle ale nie czuje sie syta do konca...tzn nie burczy mi w brzuchu ale wlacza mi sie takie hmmm..\'ssanie\' i ochota na zjedzienie czegos jeszcze.. dzis zjadlam z 6 kawalkow ryby (morszczuk) gotowanej, 2 kabanosy drobiowe i mieszanke z owocow morza (garsc krewetek malych i garsc miesa malzy) posypane curry i odrobina przyprawy do woka... i tu sie nasuwa kolejne pytaanie: czy przyprawy takie z torebki np kamis zawieraja wegle? bo w spisie jest mowa np o cukrze!! Mam nadzieje ze po zazyciu niewielkiej dawki przypraw nie wywali mnie z ketozy?!

W dietach niskowęglanowych katoza jest przy 20-60g węgli, więc ta odrobina w przyprawie nie powinna nic zaszkodzić:-)))

Hejo wszystkim :) Ja dzis ostatni dzien na samych bialkach - od jutra wlaczam do 30g weglowodanow :D Juz sie stesknilam za warzywkami mmmmm... Nie wazylam sie jeszcze rano ale to moze zrobie w poniedzialek bo wyjezdzam na wioche a tam nawet wagi nie mam ;p Ale za to jest kort tenisowy :) Trzymajcie sie cieplutko :D

A ja dziś zaczynam już prawdziwe odchudzanie ze Stillmanem. Będę nieco opisywała na stronce ->adres w sygnaturce oraz na swoim blogu

Hejo ;)) Wiedzialam ze moj wyjazd na wies tak sie skonczy :( Dzis zwazylam sie po 2 dniach laby na wsi (oczywiscie wegle poszly w ruch ;/ ) no i mam za swoje 69 kg!! Ale nie wyproznialam sie od 2 dobrych dni ;p i jeszcze wazylam sie wieczorem... Dzisiaj juz zrobilam wstep do Stillmana bo zjadlam chyba max 10 ww...od jutra na nowo ze Stillmanem i tak przynajmniej do 9.06 bo potem mam staz na zielonej szkole i moze byc ciezko ale POSTARAM SIE!! Prosze dodajcie mi ochoty do walki i pokazcie ze jestescie...potrzebuje wsparcia :(

:(:(:( ANDERSON, LILI gdzie jestescie dziewczynyyyy?!?! Dzisiaj upal w Sz-nie i to dodatkowy bodziec do zrzucenia sadla... bo jak wiadomo sadelko grzeje a ze mnie lalo sie dzis jak z nie wiem czego ;p zjadlam dzis 1 kabanosa lososiowego, kielbase slaska, jajecznice z 4 jaj z kielbasa i sardynki w oleju...mam juz dosc zarcia ;/ Chyba jednak stillmana nie zrobie ale przejde na ketogeniczna gdzie mozna do 30 g wegli jesc ;)

ja jestem, ale trochę nieobecna:-))) Poranek upłynął na wyprawianiu męża do Polski i cały dzień był zakręcony.Apetyt mam już w tej chwili wyhamowany!!!Dalej powinno być już z górki - dziś kupiłam sobie ogrpomną paczkę mrozonego kurczaka (uda i skrzydła) i to będzie podstawa mojej strawy - mam nadzieję na powtórkę sukcesu...

A ja nie jem tylko miesa bo wlaczylam do menu jaja i sery...wiec to bardziej ketogeniczna dieta ;) Zauwazylam ze po tych 2 dniach kiedy wpieprzalam wegle strasznie przytylam i napuchlam...chyba za duzo soli i woda mi nie schodzi! Czuje sie ociezala i w dodatku mam zaparcia :( Jak sobie z tym poradzic?? i w ogole zastanawiam sie co potem.. jak juz zrzuce te kg to moge przejsc np na 1000kcal z wlaczeniem wegli (np bede jesc tylko te z warzyw i troche z owocow ok 70 wegli) i nie przytyje??

Czesc Dziewczyny:) Jesli mozna to i ja do Was dolacze. Od soboty chcialabym zaczac owa diete. Mam sporo kilogramow do zrzucenia i chcialabym aby sie to stało w jak najszybszym czasie :P Wczesniej bylam na jajecznej i kurcze waga poszla tylko 1 kg w dol i jak zaczarowana sobie stoi w miejscu, a mnie szlag chyba trafi. Niestety po ciazy zostaly mi zbedne kilogramy i bardzo ciezko mi jest sie ich pozbyc. Aha jeszcze do tego wszystkiego 5 razy w tygodniu cwicze:) Licze na Wasze wsparcie, uwagi i wszystko inne co dotyczy diety :) Pozdrawiam

Gość gość
Ktoś chętny na Stillmana? W grupie byłoby raźniej

Gość gość
Czy ktoś tu jeszcze zagląda?