Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sweet_ass

Miałam piękny sen...

Polecane posty

Przyśniło mi się, że poszłam z koleżanką na Sylwestra do jakiegoś hotelu, który organizował małą imprezę. Spotkałam tam faceta, którego znałam z widzenia, jednak wczesniej nie mieliśmy okazji się nigdy poznać się, a przeogromnie mi sie podobał. Nie chodzi tylko o wygląd, a o sposób bycia, poczucie humoru, styl, błysk w oku - a obserwowałuje go juz od kilku miesiecy :D Na początku (tylko we śnie, niestety! :O ) zagadilismy, że chyba sie kojarzymy z widzenia. I tak sie zaczęło. Zaczęliśmy ze sobą rozmawiać , tańczyć a o północy gdy wszyscy wyszliśmy na dwór i podszedl do mnie od strony pleców i przytulił. Powiedział, że jestem najwspanialszą kobietą jaką kiedykolwiek poznał. To było cudowne. Heh byłam w takiej ,,ekstazie\", że myslałam , ze to wsztystko dzieje sie naprawde. Jednak po przebudzeniu czar prysł. Ajj... żegnaj Tomku. 🖐️

Gość przypominajjka
a moze to jakis znak ten sen? Moze to oznaka , ze ten koles tez o Tobie mysli. Ma kogos ?

W tym rzecz , ze niewiadomo, czy ma kogoś. Z tego co obserwuje ma sporo koleżanek, ale z żadną jakoś szczegolnie czesto go nie widuje, a jesli chodzi o plotki od innych to tez ani widu ani slychu czy ma swoją kobiete. Jednak najgorszą plotkę, jaką słyszałam od kogoś, to że wyjezdza do Anglii niebawem :(

Gość przypominajjka
To moze tez pojedz i przypadkiem sie spotkacie w tym samym miescie w Angli :D Wtedy to juz mozesz byc pewna, ze jesli nie jest gejem, ani nie ma kobiety mozesz go zdobyc :)

Gość wpodjwoidjowidjw
e tam , jesli on do tej pory nie zobil pierwszego kroku to pewnie nici z tego :P nie chce cie martwic :) Ale sen fajny.

Gość oj ja miałam dużo
przepięknych snów podczas których byłam w ekstazie. Szkoda tylko że rano już po przebudzeniu chciałam się pochlastać :O