Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sensetive

Pierwsze mleko... A raczej jego brak...

Polecane posty

Gość Sensetive

Martwi mnie że nie mam w piersiach tzw siary. Za tydzien rodze i chyba bede zmuszona karmic butelko. Nie dawno jeszcze po nacisnieciu sutkow cos tam lecialo mizernie ale bylo, teraz nawet przy naciskaniu nie ma nawet kropelki :(

Gość gość
rozmawialam na ten temat z lekarzem.. taką samą normą jest pojawienie sie siary przed porodem, jak i jej nie pojawienie sie, ja jestem w 32 t.c., moje kolezanki na tym etapie juz siare mialy, ja nie mialam jeszcze nawet kropelki, lekarz mnie uspokoil i wytłumaczył, ze to poród a dokladniej kurczenie sie macicy po porodzie "produkuje" mleko, dodatkowo produkcje stymuluje ssanie dziecka

Gość ssssssssssssssssss
ja miałam siarę bardzo wczesnie a dziecka nie dałam rady wykarmić.Jak widzisz to żadna reguła i nie daje żadnej pewnosci.Ważne co bedzie po porodzie i czy bedie miał ci kto pomóc i wytłumaczyc jak karmic dziecko.

Gość Sensetive
To troszkę mnie uspokoiłaś :D dziekuję.

spokojnie , mi sie dopiero pojawiła jak urodziłam, przystawiaj dziecko do piersi a i Tobie sie pojawi, nie panikuj...

u mnie też pojawiła sie dopiero po porodzie, malutka ładnie sie przyssała i się zaczęło... już w noc po porodzie byłam zalana mlekiem... także spokojnie :)