Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lusesita De Milargoss

Panowie bierzcie sie za swoje ciala - idzie lato a wy z nadwaga chodzicie WSTYD

Polecane posty

Gość dżem truskawkowy ..
Tylko co on tak do tych bab ciągnie? I to jeszcze na takie plotkarskie forum babskie? Mojego pana byś tu nie utrzymała ... On to tylko naukowe, techniczne ... itd. a nie babskie ...

Gość dżem truskawkowy ..
Mój kochany to nie marnuje czasu ... Ciągle myśli jak by tu rozwinąć swoją firmę .. czy też z czego jeszcze zrobić doktorat ... w najgorszym wypadku o aucie ... W necie szuka inspiracji ... A nie jak Jarosław bab, aby wyżyć się za frustracje z dzieciństwa ... Biedak, pewnie ciocia jakaś go molestowała .... :( To takie smutne ...

Gość dżem truskawkowy ..
Tak Jarku84 siedzenie na babskim forum, to wyjątkowo męskie zajęcie ... :P Mój facet, aż tak męski nie jest ... hehe I na pewno bardzo rozwinęła się Twoja już rozbudowana klata ... tutaj ... jakżeby mogło być inaczej ... W końcu siedzisz tu pewnie całą dobę ... :P Pewnie rozbudowała Ci się podczas przeglądania topików o operacjach plastycznych .... :O

Gość dżem truskawkowy ..
Nie sądzę .. Jareczku, bo jak wiesz nie czyta tych samych topików co Ty ... O błyszczykach, to pewnie nie ma pojęcia ... A propo Jarku jakie preferujesz? Może skorzystam z Twoich doświadczeń ... poleć mi coś fajnego ... :P

Gość dżem truskawkowy ..
W zamian odwdzięczę się poradą jak zlikwidować ten tłuszcz z twarzy ... i coś dobrego na zaawansowany trądzik ... :P

Gość dżem truskawkowy ..
Tak skoro siedzi tutaj dużo więcej, niż przeciętna kobieta ... to na pewno ma też sporo informacji na temat podpasek ... nie wątpię w jego kompetencje w tych kwestiach ... A może Jarku polecasz jednak tampony?

Gość jijgerjgierjgij
nadwaga to nie tylko problem kobiet,bardzo dużo facetów jest po prostu grubych.A już po 30 siadają na laurach, co drugi ma piwny, wystający brzuszek.

Gość dżem truskawkowy ..
Jarku wierz mi, jego silikony nie interesują (tym bardziej na jego własnej klacie) ... A propo nosisz staniki?

Gość alicjaaaaaaaaaafffff
ja tam swojego nie mogę wygonić na siłownię, normalnie chyba go rzucę.

ja jestem szczupły i w miarte wysportowany i żadna się nie zainteresowała a misiowaci mają fajne ładne dziewczyny więc ja się wypisuje z tego róbcie co chcecie :P ale faceci nie odchudzajcie się bo nie warto :)

Gość cream ile razy ci mozna mowic
ze problem nie leży w wyglądzie tylko twojej psychice?! :O

Gość cream ile razy ci mozna mowic
dobre buziaczek! :D

Gość dżem truskawkowy ..
Wiesz jarku zaintrygowałeś mnie tą swoją klatą ... To jaki masz rozmiar biustu?

Gość dżem truskawkowy ..
Jarku, jaką Ty masz wyobraźnię ... Dowodów na swoje teorie nie masz żadnych .... Natomiast Twoja zniewieściałość jest faktem ... Inaczej by Cię tu nie było i nie brałbyś udziału w rozmowach o podpaskach, czy też błyszczykach ... Prawdziwy facet nie wie, co to błyszczyk ...

Gość dżem truskawkowy ..
Nie martw się Jarku ... Nawet wirtualna społeczność potrzebuje jakiejś małpki ... Doceniamy Twoją rolę ....

Gość ale może powineneś popracować
nad sylwetką.;)

Gość Pasibrzuchy pewnie wcinają
schabowe z kapusta, że zamilkli. :classic_cool: