Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masachuset

wycieczka do Meksyku, cena - pytanie

Polecane posty

Gość masachuset

Witam, czy ktoś z was orientuje się obecnie gdzie można znaleźć dobrą ofertę wycieczki do Meksyku w dość znośnej cenie? Chciałbym wyjechać na urlop na wakacje a czasu niestety już coraz mniej. Rzecz jasna chodzi mi tylko i wyłącznie o oferty wycieczkowe typu: All Inclusive. Inne niestety nie wchodzą w grę. dziękuje za pomoc pozdrawiam Robert.

Meksyk ma w ofercie m.in. Logos Tour, Ecco Holiday, Triada, Itaka, Tui, Neckermann i wiele innych. Ja proponowałabym zapytać o te biura i programy, oraz jak się spisali, na forum wakacje.pl . Poza tym jesli masz blisko do Niemiec to taki wyjazd w ofercie last minute jest dużo tańszy. Na tamtym forum jest kilka osób, które zajmują się szukaniem takich ofert z Niemiec jeśli to Ciebie interesuje. Z tego co sama wiem to najlepiej jechać do Meksyku np. w listopadzie do marca. Teraz już będzie coraz goręcej.

Gość foxturr
Hmm jaka jest cena takich wycieczek? Meksyk to chyba drogo...wg. mnie- chociaż nie wiem jak w praktyce.

Ceny zaczynają sie od ok. 5.500 tys. zależnie od biura - terminy listopadowe oczywiście.

http://tnij.org/a87s - oferta Itaki np. http://www.easygo.pl/wycieczki/meksyk.html - oferta z easygo. z Ecco Holiday na wyloty majowe, ale tam jest teraz skwar. Tylko Ecco dolicza tysiąc różnych opłat i cena wychodzi i tak koło 4-5 tys. Oczywiście trzeba szukać i grzebać i porównywać. Czasem warto dołożyć i mieć dobrze połozony hotel niż być na zadupiu i nie moc się nigdzie ruszyc.

Gość ZZZZzzzzz
ale meksyk objazdowo czy w hotelu i tylko na plaze?

Gość masachuset
ZZZZzzzzz ale meksyk objazdowo czy w hotelu i tylko na plaze? ---------- w odpowiedzi na powyższe: hotel oraz plaża, no chyba, że jakąś dobrą objazdówkę znasz? hmm

Gość masachuset
Pariss Ceny zaczynają sie od ok. 5.500 tys. zależnie od biura - terminy listopadowe oczywiście. ---------- Pariss- dziękuję za linka tam wyżej. Drogo, ale przygotowany w sumie byłem na taką cenę- w końcu to Meksyk. Póki co nadal szukam i obserwuje ten wątek, może ktoś coś jeszcze ciekawego znajdzie.

Gość Monika Zagrzyr
Byłam parę miesięcy temu na wycieczce w tamte rejony, co prawda nie było to ów Meksyk, o którym toczy się dyskusja, jednak ceny były podobne, nawet ciut droższe , że tak powiem;) Niestety cena jest czasami wysoka, ale czyż nie raz się żyje? Warto spróbować;))

Gość gość
Jak meksyk to tylko Yucatan, poczytaj sama - www.yucatan2day.com to jest prawdziwy raj na ziemi. Nie byłam nigdy w piękniejszym miejscu. Polecam każdemu.

Gość gość
Ja zawsze jeżdżę z firmą Gaudeamus. Tutaj przykładowa wyprawa do Meksyku gaudeamus.com.pl/wyprawy/meksyk_gwatemala_belize wraz z opisem i ceną. Bardzo fajna sprawa.

Gość gość
a jakies inne firmy oprócz tej znacie? :P

Gość gość
My byliśmy z Kiribati Club i firma super wszystko zorganizowała, mają duże doświadczenie. Tu strona https://www.kiribaticlub.pl/ Organizują wyprawy w prawie że każdy zakątek świata i można u nich wybrać wyprawę z pilotem, ale także indywidualną, mogą nawet ułożyć tylko plan podróży, doradzić w sprawie wyjazdu. Świetna firma, wyjazd z nimi do Meksyku był więcej niż udany. My zdecydowaliśmy się na wyjazd z pilotem, ale może kiedyś wrócimy na wyjazd indywidualny.

Gość gość
Warto rozejrzeć się za sprawdzonym biurem podróży, które organizuje wycieczki do Meksyku. Polecam wam www.lachmanski.pl Wyprawy przez nich organizowane są bezpieczne, długie i pokazują wiele pięknych miejsc jakie znajdują się w Meksyku.

Gość gość
Tutaj macie dobry przykład - https://logostour.pl/kraje/meksyk Moim zdaniem najlepiej zrobić tę wycieczkę od razu z Jukatanem. Wtedy macie w jednym programie wszystkie najważniejsze atrakcje, jakie są tam do zrobienia. Piramidy, twierdze, a do tego Acapulco i Cancun. Coś pięknego ;-) Dla mnie to był jeden z najbardziej wymarzonych kierunków ;-)